Celebrities Cosmetisch medisch Psychologie

Schrijfster Saskia Noort over plastisch chirurgie

saskia-noort1Ze zegt letterlijk in het interview (met journaliste Britt Stubbe): ‘Toen mijn oma op sterven lag, wist ik definitief dat ik nooit iets aan mijn borsten zou laten doen. Ze gooide de dekens koortsachtig woelend van zich af en toen zag ik haar voor het eerst bloot. Ze had precies dezelfde borsten als ik. Ik was ontroerd en realiseerde me dat uiterlijke kenmerken deel uit maken van een eeuwenoude bloedband. Die moet je eren, niet doorbreken.’

Prachtig poëetisch gesproken, Noort!

 

Lees ook:

Monique’s beautyboek en haar beschouwingen over onze hang naar het perfecte uiterlijk

Meer weten over Celebrities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.