Celebrities Cosmetisch medisch Lekker smeren Lichaam Make-up Ogen

Eyedefining contour strips en Prtty Peaushun bodylotion uit Amerika

prtty peaushunPlakband voor een ooglift

Make-upartist en voormalig model Victoria McGill haalde de internationale media met haar eyedefining oogstrips, stukjes medische plaktape die je in de arcadeboog van het bovenooglid plakt, waardoor die huid een lift krijgt en het bovenooglid ineens breder lijkt met als direct gevolg: een jongere oogopslag. Volgens haar kan je je oogmake-up er gewoon overheen aanbrengen, en klaar is Kees.

Het product is bedoeld voor hangende oogleden danwel uitgezakte wenkbrauwen. Het effect is natuurlijk tijdelijk, want plakketjes eraf en je bent weer de oude. De strips kosten tussen de 26 en 32 US dollar. Wij zijn razendbenieuwd of en hoe dit werkt. Dus mocht jij ze bestellen, laat ons weten wat je ervan vindt! Bekijk hier ook nog het promo-filmpje.

 

Glans op je benen zonder panty!

Prtty Peashun Skin Tight Bodylotion heeft deze eveneens Amerikaanse make-upartist Bethany Karlyn haar product genoemd. Eenprtty peaushun package lekkere bag voor bodycreme, op natuurlijk basis met de geuren van etherische olien, die een mooie glans op je huid nalaten. Zelfs zo fijn, dat je panty’s hierdoor in de warmte echt kunt thuislaten. Nu zijn Hollandse vrouwen al een van de weinigen die gewoon het lef hebben om in de zomer met blote benen naar de zaak te gaan (nee, echt waar, in veel landen is dat niet gebruikelijk, nog steeds niet), en daarom was dit idee van Bethany Karlyn geboren.

Wij wat er zo leuk aan vinden is het totale concept. De verpakking, de gave website, de cocktail. Je krijgt serieus het idee dat je een bijzonder product in handen hebt dat er ook nog eens heel fashionable en milieuvriendelijk uitziet, terwijl er natuurlijk veel meer bodyglansproducten op de markt zijn. Het visuele gevoel is ijzersterk en daarom geven we haar een pluim! de cocktail van plantaardige olien en glansdeeltjes heeft een redelijk stevige structuur, waardoor het in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid weleens plakkerig zou kunnen gaan aanvoelen op je huid. Iets om rekening mee te houden. Maar verder…is het wat ons betreft wachten op een distributeur in Nederland die dit gaat oppakken. Aanbevolen door BeautyJournaal!

Meer weten over Celebrities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

6 reacties

 • Hi Babs,
  Wat flauw van Ohra om deze operatie te weigeren. Ik zit zelf bij Agis, ook zijn zijn niet scheutig maar ze keurde wel de operatie goed.

 • Hi Claire, ik ben bij een plastsch chirurg in het ziekenhuis geweest en die adviseerde de zorgverzekering dat het absoluut noodzakelijk was, ze vroeg mij ook of ik vaak hoofdijn had en ja, ik heb elke dag hoofdpijn en alleen zware pijnstillers helpen mij de dag door te komen. welnu, de zorgverzekering wees de aanvraag af (Ohra) omdat je ooglid voor 50 procent je zicht moet beperken, m.a.w ik moet wachten totdat mijn ogen half dicht zitten…..vreselijk vervelend.
  Zodra ik genoeg geld heb om een ooglidcorrectie te laten doen, zou ik het gelijk doen, zelfs al ben ik “allergisch” voor alles wat met ziekenhuizen te maken heeft. Bij welke zorgverzekering zit jij? ik ben extra uitgebreid verzekerd, maar dat mocht niet baten.

 • Hi Babs, als je oogleden het zicht belemmeren dan krijg je de ingreep vergoed van de verzenging. Ik zou dat eens navragen. Ik heb het ook laten doen en vergoed gekregen. Het is heerlijk als je blik open is. Ik had altijd een moe gevoel in mijn hoofden een strak gevoel bij mij voorhoofd. Heel naar.

  Inderdaad al die mooie hulpmiddelen zijn te leuk maar wel een illusie.. en als je uit de leren gaat is de illusie wel weg..

 • Ben het helemaal met je eens, Claire. Het liefst zou ik ook voor een ooglidcorrectie kiezen, maar dat is vrij prijzig en voor een avondje uit ofzo is het wel handig.
  Blij dat ik al jaren getrouwd ben, want alle push up bh’s, slips waarin je een J.LO achterste van kan krijgen zijn geweldig, maar als je uit de kleren/hulpmiddelen gaat voor een date….. 🙂
  Ik ben benieuwd wat voor spul het exact is wat ze gebruikt, ben zo een thuisklusser dat ik zit te denken om zoiets zelf te maken.
  Heb het al een keer gedaan met de lijm die bj fake lashes zit, en het lift wel je oog, maar echt lekker zit het niet, om niet te spreken van het feit dat het eraf “rubbelt” .
  Een opener blik is volgens mij ook een stuk beter tegen hoofdpijnklachten, daar ikzelf mijn ogen altijd wijdopen moet sperren om wat te lezen, wat en erg vermoeiend is en veel rimpels in mijn voorhoofd trekt.
  Is misschien niet helemaal gericht op dit topic, maar ben blij dat, in weliswaar Engeland, botox nu ook gebruikt gaat wordt tegen hoofdpijnklachten..

 • Erg handig,die eye liftstrips. Deze oplossing is prima voor een avond of een dag als je er net even wat fitter uit wil zien,maar als je echt structureel hangende oogleden hebt dan is een ooglid correctie volgens mij echt de beste oplossing en ben je voor jaren klaar.

 • Hoi, ik heb een tijdje geleden zo een soort product al aangekaart, in aziatische landen worden dit soort producten al lang gebruikt. Ik had het op youtube gezien bij de filmpjes van Michelle Pham. Zij vergeleek diverse producten om hangende oogleden mooier te krijgen , van lijm tot dunne strips die je ook opplakt.
  ik zou ze wel willen bestellen om uit te proberen, maar weten jullie waar ze verkrijgbaar zijn? Op haar site zie ik dat ze alleen in Amerika te bestellen zijn…:(

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.