Celebrities

Madonna’s (nieuwste?) beautygeheim

Meer weten over Celebrities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

3 reacties

  • Madonna ziet er geweldig uit. De meeste vrouwen van haar leeftijd zijn oma’s en heel veel jonge meiden kunnen niet aan haar tippen, niet aan haar schoonheid, niet aan haar geweldige getrainde lichaam, niet aan haar talent en niet aan haar verworven rijkdom. Met of of zonder ‘photoshop’ een schoonheid om te zien.

  • Grappig, doet me denken aan een filmpje waarin je zag hoe een dikke vrouw gefotoshopt werd in een slank exemplaar, vind ook altijd die foto’s van Hollywoodsterren zonder make-up leuk, en goed voor je zelfvertrouwen, want dat is behoorlijk schrikken soms..:)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.