Celebrities Psychologie

Hoe celebrities doorsnee mensen worden – met Photoshop

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Dat bewijzen deze celebrities wel..

Wat is er gebeurd met Brad Pitt en Angelina Jolie, Kim Kardashian en Kanye West, David en Victoria Beckham?! Maar ook met Rihanna, Johnny Depp, Jennifer Aniston, Madonna en Britney Spears. Deze sterren worden vaak alleen maar mooier met Photoshop. Voor deze ene keer eens niet. Lachen!

celebs

De New Yorkse kunstenaar Danny Evans vond het een geniaal idee (en eerlijk is eerlijk: geniaal is het zeker) om de gezichten van Hollywoodsterren te plakken in het hoofd van willekeurige mensen (denk aan de foute familie- en schoolfoto’s). Danny begon met deze hilarische foto’s als reactie over de vaak over geretoucheerde foto’s van celebrities in magazines en reclamecampagnes. Zo krijg je beetje het idee hoe deze beroemde mensen er misschien uit zouden zien als ze niet voor een Hollywoodcarrière hadden gekozen en eens vaker zouden grijpen naar koolhydraten in plaats van een macrobiotisch dieet en geen streng sportregime hadden maar liters cola en kilo’s patat naar binnen zouden werken. Of – in het geval van Angelina Jolie – nog nooit had gehoord van een celebrity hairstylist…

De foto’s zijn levensecht. Welke is jouw favoriet?!

Lees ook:

Meer weten over Celebrities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.