Gereedschap Lippen Make-up Nagels Ogen Teint Voor hem Wenkbrauwen Zakenpraat

Make-upketen Flormar opent winkel in Amsterdam

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

High quality, low prices!

flormar naar amsterdamFlormar Professional Make up komt naar Nederland, zo weet onze ambassador Judy Frijling ons te melden. Het cosmeticamerk opent 10 oktober een winkel in de Kalverstraat in Amsterdam.

Flormar is in 1970 opgericht in Milaan en sinds 1972 wordt de gehele productie in Turkije gedaan. Flormar is succesvol en geliefd geworden in Turkije door haar grote assortiment nagellak, in de prachtigste kleuren. Ze is ze zich daarna gaan richten op het ontwikkelen van parfum, make-up en gezichts- en lichaamsproducten, make-up tools en nagelverzorging. Momenteel wordt Flormar in meer dan 80 landen verkochten op 4 continenten.

flormar nagellak

De honderden verschillende producten staat bekend om de hoge kwaliteit en, heel erg fijn, de budget prijzen. Erg fijn dat Amsterdam zeer binnenkort ook kennis mag gaan maken met dit internationale succesvolle en populaire merk! Het moge duidelijk zijn: in dit betaalbare segment krijgt Inglot er een concurrent bij.

flormar makeup

Lees hier meer zakenpraat.

Meer weten over Gereedschap?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

9 reacties

 • Al 4 0 jaar lak ik mijn nagels, heb nog nooit zo’n goede nagellak gehad.
  Kun je ook betellen via internet.
  Is er ook ’n catalogus.
  Bedankt, ga zo door.
  Groetjes Gerda

 • wauuwww wat ben ik blij dat ik toevallig zag dat er een flormar in amsterdam zit. ik heb flormar paar weken geleden ontdekt in turkije, wat is het een geweldige winkel met een goede kwaliteit, heb een voorraad gekocht, dus dacht ff rond snuffelen op internet en toen zag ik dit.. dat wordt binnenkort naar Amsterdam gaan 🙂

 • Ik heb de nagellak een keer in het buitenland gekocht en vond het zo goed dat ik het wilde gaan bestellen vanuit Turkije. Toen zag ik de winkel in Amsterdam dus dat is een stuk makkelijker. De nagellak is echt geweldig en daar kunnen veel dure merken aan tippen.

 • Ik ben vandaag even de winkel van Flormar binnengelopen. Stond binnen 1 minuut weer buiten. Lawaaierig, vol jonge meiden. Make up oogde goedkoop. Beetje als Kiko. Toch even wachten tot de openingshype voorbij is en kijken hoe het er dan uitziet. Lijkt nu vooral een winkel voor pubers.

 • Hoi! is de Flormar winkel in de Kalverstraat al open?
  Ik moet namelijk ver reizen en de vorige keer was hij nog dicht.. dus weet iemand wanneer hij open is?xx

 • Super dat het nu ook in Nederland komt. Ik gebruik het merk zo lang. Ken het van mijn familie in Turkije. Mijn tante gebruikte het en al van jongs af aan heerlijk mee gelakt. Per toeval kom ik er net achter dat het nu ook in Nederland komt. Zeker een bezoekje waard!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.