Celebrities Cosmetisch medisch Injectables Operatietechnieken

Heeft Gerard Joling onlangs een facelift en lipofilling gehad?

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Plastisch chirurg Frank Niessen geeft een reactie

gerard joling operatieEr was vorige week in de roddelrubrieken op tv wat commotie over het gezicht van Gerard Joling. Albert Verlinde beweerde bij RTL Boulevard dat de zanger een facelift zou hebben gehad, dat zou hij uit betrouwbare bron hebben vernomen. Gerard Joling ontkende dit zelf in alle toonaarden.

Joling was de afgelopen weken even uit de running omdat hij een kaakontsteking zou hebben gehad. Maar al snel kwamen de geruchten naar buiten dat hij inderdaad iets aan zijn gezicht had: geen kaakontsteking maar een niet al te gunstig herstel na een facelift.

Kaakontsteking of facelift?

Later zat hij ’s avonds aan tafel bij RTL Late Night en liet hij het publiek weten dat hij lipofilling had laten doen: het opvullen van zijn wangen. Op zich natuurlijk heel interessant, we bleven ons alleen wel afvragen wat die horizontale lijnen toch waren aan de rechter zijkant van zijn gezicht. En in die plooi in de huid even boven de kaaklijn.

We staan zelf bijna maandelijks in de OK van het Esthetisch Centrum Amsterdam om plastische ingrepen te filmen, we hebben ook een lipofilling van het gezicht vastgelegd, maar dit soort plooien hebben wij nooit gezien.

Plastisch chirurg Frank Niessen reageert

Frank NiessenTijd om de kwestie even voor te leggen aan onze expert, plastisch chirurg Frank Niessen, naar aanleiding van een foto die wij hem stuurden. Niessen laat ons het volgende weten:

‘De foto is niet heel erg duidelijk, maar de plooien zijn goed te zien. Deze krijg je niet van een lipofilling, maar van het verwijderen van overtollige huid waarbij de plooien worden weggesmokkeld.

Niet zo goed gelukt

Dat is niet heel erg goed gelukt, maar kan nog wegtrekken wanneer de ingreep nog maar kort geleden is uitgevoerd.

Ook zie je dat het haar van de bakkebaard tegen het oor aan ligt. Normaal bij mannen is er ruimte tussen het oor en de bakkebaard. Ook zeer waarschijnlijk een teken van een facelift.

Je ziet ook wat volle jukbeenderen, hier kan een lipofilling zijn uitgevoerd.’

Bekijk hieronder een operatie waarbij lipofilling in de wangen wordt toegepast:

Bekijk hieronder de uitvoering van een mini facelift:

 

 

Meer weten over Celebrities?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

15 reacties

  • Ik kan jullie verder helpen omdat ik de ingreep herken. Gerard heeft een MACS lift laten doen. Vandaar dat er geen ruimte meer is tussen bakkebaard en oor. Het is recentelijk uitgevoerd. Die draden waren bij mij ook zichtbaar. Hij heeft waarschijnlijk nep bakkebaarden. De bakkebaarden worden namelijk weg geschoren. Recente foto’s tonen Gerard met een ander gezicht, minder uitgezakt. De kaaklijn is wel erg vlak. Bij mij is het erg goed gedaan; zeer natuurlijk. Dr. Fechner van de Velthuiskliniek. Aanrader!

  • Ellemieke heeft altijd een buitengewoon goed geproportioneerd gezicht gehad, dat was tien jaar geleden al zo.ik heb wel eens shoot met haar gedaan in die tijd. ik denk dat ze de features graag zo lang mogelijk wil behouden. ik vond haar mond opvallend bijgewerkt. het kan zo pornoachtig worden. ik vind dat niet mooi, maar wellicht zij wel.

  • Ik wist niet dat dat Ellemieke Vermeulen was. Maar het was me wel opgevallen dat ze er zo onnatuurlijk uitzag.

  • We zullen het natuurlijk nooit echt weten. Ik vind het resultaat niet echt fraai en hoop voor Gerard dat het bijtrekt :).

  • Plastisch chirurg Frank Niessen geeft aan, nav de draadlift-discussie, in de posting hier, onder dit artikel: ‘ Het zou kunnen dat er een draadlift is toegepast, maar die waarschijnlijkheid is zeer klein. Het wordt nog nauwelijks gedaan, in verband met de kosten,de zichtbaarheid en het weinig duurzame effect. En wat de zichtbare lijnen betreft: tussen de plooien zitten de verdikkingen. De hechtingen die gebruikt zijn, geven eigenlijk over een langer tracject een plooi. Dat heb ik bij een patiente gezien.”

  • Nou zeg, dan is het inderdaad niet mooi gedaan als het een facelift is, het lijkt wel of je ziet waar de huid strakgetrokken is door die plooien die er ontstaan zijn, en dan te bedenken dat hij toch geld zat heeft om een goede plastische chirurg te nemen.
    Nee geen goede keuze, en geen goede reclame voor de chirurg (als we er ooit achterkomen wie het gedaan heeft) 🙂

  • Ja, het ziet er heel vreemd uit. Ik sluit een thread lift nog steeds niet uit. Dat heeft niks met lipo filling te maken. Wordt volgens mij weinig toegepast in Nederland.

  • Chirurg Niessen stelt: ‘ Deze (die plooien…red.) krijg je niet van een lipofilling, maar van het verwijderen van overtollige huid waarbij de plooien worden weggesmokkeld.’ Het ziet er heel vreemd uit he.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.