Inspire 5 Mail & win Metallics Pastels Pop Art

Hebben! Tweezerman 15x vergrotende make-upspiegel + WIN!

Geschreven door Uitgever

Met LED licht – maak de perfecte smokey eye

tweezerman logo

LED Mirror Silver with light!Als je ogen ouder worden, of je ziet ook gewoon zonder bril slecht, dan is een vergrotende make-up spiegel een uitkomst. Je maakt dan echt de mooiste smokey eyes, omdat je controle hebt over hetgeen je doet, maar je kunt ook veel makkelijker je wenkbrauwen epileren, of je contactlenzen in doen.

Tweezerman heeft een 15x vergrotende spiegel met LED verlichting. Deze compacte, optische spiegel met vervangbare batterijen vergroot 15x zonder vertekening. De heldere verlichting rondom de spiegel verduidelijkt de oogcontour en het gehele gezicht.

De drie zuignapjes op de achterkant van de spiegel kunnen geplakt worden op een gladde achterkant tweezerman makeupspiegeloppervlakte. Doordat de spiegel praktisch en duurzaam is, is dit ook hét perfecte item voor onderweg. Voortaan kun je overal zeer nauwkeurig en stijlvol te werk gaan.

De spiegel is o.a. verkrijgbaar bij de officiële Tweezerman webshop: www.tweezerman.nl en kost € 39,95.

Over Tweezerman

Tweezerman International is leider op het gebied van premium beauty tools welke zich richt op beauty professionals, beroemdheden en veeleisende consumenten die vragen naar de beste kwaliteit beauty tools voor de beste prijs. Het assortiment bestaat uit tools voor wenkbrauwen, wimpers, gezicht, manicure en pedicure. Tweezerman producten worden verkocht bij luxe parfumerieën, de betere gesorteerde drogisterijen en speciaalzaken.

makeup in de spiegelWIN! Deze geweldige make-upspiegel!

Ga hier naar de actie-pagina.

 

 

 

tweezerman logo

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Uitgever

7 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.