Inspire 5 Lippen Make-up Ogen Pop Art

Trend: Spring make-uptrends by Ellis Faas + my fav lip

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

metallic smokey eyes en hot lips

Beauty tutorial from Iloveyoumagazine on Vimeo.

Ach en laat ik dan vooral nog even mijn favoriete lip van dit moment met je delen: de onweerstaanbare rozenkleur L 407. Love that chick…….. De achtergrond is te gelig, maar de rozenroze is echt precies zoals zij is!

Ellis Faas L 407 fuchsia pink

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

10 reacties

 • Hoi Mary, ik heb vandaag L204 en hotlips Bright Orange geprobeerd. 204 was iets te ‘zwak’ of misschien iets te bruin voor me, dus het is Bright Orange geworden. Wel even wennen, er zit veel geel in. En netjes aanbrengen ;). Misschien moest ik al mijn oranje lippenstiften eens swatchen!

 • Ik gebruik bij deze producten van ellis faas een invisible lipliner van dior om inderdaad de boel binnen te houden want sharp tekenen kun je niet met die spobsapplicator. Jij hebt die liner weleens getest, gerti.

 • dan hebben we de 303 in elk geval allebei, ook mooie kleur. de 101 is bij mij net iets “te”. het is een onovertroffen rode kleur maar de 303 is voor mij draagbaarder.
  ik vind het een supermerk qua samenstelling, kleuren en zeker uitvoering!!!
  ben benieuwd wat je van de oranje kleuren vindt.

 • Het is heel erg wat ik allemaal heb Mary. Mijn nagellak verslaving lijkt ten einde (nog wel gelakte nagels) maar nu lijk ik een lippenstiftaddict te worden ;).
  Ik heb de L101 en 103 (met sponsje. 101 is Ellis Red, 103 is een lichter erg mooi helder rood. Vooral voor het voorjaar en de zomer), 207 (breed kwastje, oud roze, beetje nude kleur) en de 303 (transparant donkerrood) en 306 (koraal roze, beiden met een wat puntiger kwastje). Meestal breng ik ze met een lippenseel aan, ook vanwege de hygiëne.
  Nu ik ze zo op mijn hand zie, moet ik ze echt vaker gaan dragen!
  De volgende keer als ik bij Skins ben, probeer ik de oranje kleuren eens. Oranje wordt het helemaal deze zomer.

 • He Gerti, dus je hebt al twee hotlips!!! dit is inderdaad weer een andere opbrengsponsje dan bij de L 105 (bruin, ook heel mooi, lijken je tander veel witter). SOms gebruik ik er nog een kwastje bij voor de mondhoeken. Ze zijn heel goed gepigmenteerd!
  De L 204 (ook oranje) is met een kwastje (die kleur heb ik voor de tweede keer gekocht), dan heb ik nog de 303, transparant rozerood, de 202, donkerrood en de 203,rose bruin, allemaal met kwastje.
  van de bright orange drogen mijn lippen iets sneller uit, dus ik doe er meestal iets onder. Heb jij dat ook?

 • Hoi Mary, Ik was al gevallen voor 403 Bright Fuchsia en heb me vorige week laten verleiden door 406 Rose Violet. Maar nu wil ik die oranje natuurlijk ook uitproberen :). Enige minpunt vind ik die harde sponsjes. Waarom niet een mooi kwastje waarmee je direct een nette liplijn kunt trekken?

 • Ik ben bij Skins in Groningen gevallen voor de hotlips Bright orange en krijg daar zulke leuke reacties op! Supervrolijke kleur!
  mijn Ellis holder raakt al aardig vol! Ik ben fan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.