Inspire 5 Make-up Metallics Ogen

Trend: Metallic groen op je ogen

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met oogschaduw van Givenchy en een potlood van Bourjois..

Onweerstaanbaar groen voor op je ogen

Lanvin liet voor voorjaar-zomer 2014 glanzend groen op de catwalk zien en ook Emporio Armani ziet de aankomende twee seizoenen door een groene bril. Daar spelen wij natuurlijk op in met groene oogmake-up.

Givenchy lanceert dit voorjaar de Ombre Couture lijn, een lijn vol zachte, cremige oogschaduws in negen verschillende tinten waaronder de groene Kaki Brocart. Het merk belooft de ogen nog eens extra te laten glanzen door de carnabau wax die erin zit.

Bourjois heeft de Kohl & Couture 16H in de collectie, een kohlpotlood verrijkt met pure pigmenten voor een intense kleur. Gebruik de oogpotlood zowel voor de binnenste als buitenste oogcontour. Groene oogpotlood: wie durft het aan?

Onweerstaanbaar groen voor op je ogen

Shop the look!

1. Givenchy oogschaduw nr. 6 Kaki Bocart uit de Ombre Couture collectie. Deze cremige oogschaduw is op basis van carnabauwas die je ogen extra laat glanzen. Ook verkrijgbaar in de lijn zijn de kleuren Blanc Satin (wit parelmoer), Beige Mousseline (beige), Rose Dentelle (zachtroze), Blue Soie (donkerblauw), Taupe Velours (taupe), Gris Organza (antraciet), Prune Taffetas (donkerpaasrs) en Brun Cachemire (bruin). Bekijk ook eens de Top Coat, een gelee die je onder de oogschaduw aanbrengt, en die de kleuren van je poeders nog intenser maakt. Shop de producten hier online.

green eye 2014

2. Bourjois Kohl & Contour 16H nr. 84. Durf jij het aan: groene oogpotlood. Dit potlood is verrijkt met pure pigmenten voor een intense kleur op de ogen. De claim: blijft tot wel zestien uur zitten. Verkrijgbaar in zwart, bruin, paars, goud en in verschillende blauw- en groentinten. Bestel hier online groene eyeliners van diverse massmarket merken.

green eye inspirations

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.