Grijs geworden Haar Inspire 5 Make-up Marketingtrends Metallics Monique schrijft Psychologie

Trend: Jean Paul Gaultier zet grijze punkers op plankier

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

De grijze revolutie toont haar fashion gezicht

De tijd is wat ons betreft echt voorbij dat je als hipperd niet met grijs haar mag lopen. Grijs = hip! Dus kom maar uit de kast dames en heren en laat je inspireren door de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier die een aantal grijsaards gewoon in punk en galactic looks op het plankier zet. Hoe bevrijdend is dat!

247368

De grijze revolutionairen zie je ook in deze catwalk video:

http://youtu.be/jDmYiq-wyZo

Meer weten over Grijs geworden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.