Inspire 5 Make-up Ogen Pop Art

Trend: 3x MEGA volume voor je wimpers

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

L’Oréal, M.A.C., Yves Saint Laurent…

mascara look 2014

Als het aan ons ligt, kunnen wimpers niet lang genoeg zijn. Bovenstaande foto is natuurlijk gechargeerd, je ziet duidelijk dat dit model nepwimpers draagt, maar wel heel erg mooi!

Voorjaar-zomer 2014 mogen ze weer flink aangezet worden. Onderstaande volumemascara’s van L’Oréal, M.A.C en Yves Saint Laurent bijvoorbeeld beloven een vals wimpereffect. Hoe fijn is dat!

En, knipogen maar!

mascara big eyes

Shop the look!

1. Miss Manga Eyes mascara. De naam zegt het al; voor echte Manga ogen, ogen die zo uit een Japans stripboek komen. De Miss Manga mascara komt in flexibel 360 graden borsteltje die vijftien keer meer volume geeft dan een normale mascara. Testpanellid Marte testte deze mascara en was zeer positief. Verkrijgbaar in Black en voor de echte durfals maar nu ook in Tropical Violet, Pop Turquoise en Electric Blue. Shop de geweldige mascara hier.

2. M.A.C False Lashes Waterproof mascara. Houdt je ogen 12 uur lang droog (ja, het is zelfs tear proof!) en door het volle borsteltje breng je tweemaal zoveel mascara op dan normaal voor extra volume. Verkrijgbaar in de toepasselijke kleur Stay Black. Shop deze mooie mascara hier online.

3. Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils met een triple-film complex dat een hydraterend laagje met aloë vera en provitamine B5 over je wimpers legt . Zorgt tevens voor extra volume en blijft lang zitten. Voor SS14 verkrijgbaar in de kleur Violine Ténébreuse (nr.22). Shop de YSL mascara hier in diverse paarstinten en andere tinten.

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

4 reacties

  • Wel erg gaaf gedaan die false lashes van de foto!! Benieuwd weer naar de nieuwe mascara’s. Ik vind het ongelooflijk hoe ze iedere keer weer nieuwe bedenken, erg knap.

  • Oh ja Lin, misschien had je de tekst nog niet gelezen, we vertellen precies wat jij nu opmerkt. Netjes he

  • Leuke foto van die mega volume mascara’s! Je ziet de extensions zitten op zowel boven- als onderwimpers… Heeft dus niets met het zogenaamde effect van die mascara’s te maken

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.