Inspire 5 Lippen Make-up Nagels Ogen Pop Art Teint

Shopping: Pop Art Colors eyes, skin & lips

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Zes producten in prachtige pop colors

Shopping: Pop Art

We kunnen niet meer om pop colors heen, gespot bij de SS14 shows van o.a. Chanel, Céline en Prada. Eén ding is zeker: met bovenstaande items is je badkamerplankje nooit zo vrolijk geweest.

Shop the look!

1. Clinique Chubby Stick in de tint Big Blue nr. 10, dé Chubby Stick voor op je ogen. Het is een cremige oogschaduw met vitamine E die lang houdt en niet uitloopt. Ook erg handig: de stick hoef je niet te slijpen, dat doet hij zelf. Verkrijgbaar in acht tinten met vrolijke namen als Beautiful Beige, Fuller Fudge, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac en Portly Plum. Testpanellid Harriet testte de sticks van Clinique.

2. Smashbox O-Gloss in een perzikachtige tint. Als je het aanbrengt, is hij transparant, maar eenmaal op de huid wordt de gloss mooi rozig van kleur.

3. Make Up Studio Durable Eyeshadow Mousse in de tin Fuchsia Fantasie. Oogschaduwmousse fruity spring lookmet een glanzende finish. Het voelt satijnachtig aan en kan tegen een stootje; de kleur blijft gewoon zitten na aanraking met water en vocht. Ook verkrijgbaar in acht andere tropische kleuren.

4. Boots no 7 Sheer Temptation Lipstick in de kleur Glam (nr.1) hydrateert de lippen en geeft het glans zonder te plakken. Door de romige formule is de kleur makkelijk aan te brengen. Handig om te weten: de lipstick is geschikt voor de meest gevoelige huid. Verkrijgbaar in zestien andere tinten, dus je favoriet zit er altijd wel bij.

5. Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Wees maar niet bang; we prijzen zeker geen blauwe foundation aan.. Dit is een primer voor onder je foundation. De blauwe versie is er om je huid extra te hydrateren zodat je foundation beter pakt en er natuurlijk uitziet op je huid. Daarnaast pakt het fijne lijntjes en grove poriën aan. Een make-up product én huidverzorging in één dus. Handig!

6. O.P.I nagellak in de tin Toucan Do It If You Try uit de nieuwste Brazil collectie. Een heerlijke zomerse koraaltint. Ook te koop in bruin- en andere roze- en roodtinten en in junglegroen.

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.