Inspire 5 Make-up Pastels Teint

Trend: zomerse coral blushes

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met blushes van o.a. Pupa, Guerlain, Dior, Collistar, LOOkX

Trend: coral blushes

Tropische koraaltinten op de catwalk van Antonio Berardio, Oscar de la Rente en Elie Saab doen ons niet alleen wanen op een tropisch eiland, maar wakkert ook ons verlangen aan om de wangen in mierzoete coral kleuren te hullen. Vervaag ze voor een subtiel effect of ga voor felle koraalkleurige wangen, alsof je flink aan het blozen bent (want daar is natuurlijk niets mis mee). Go coral!

Trend: coral blushes

Shop the look!

1. Pupa Like a Doll Blush in de kleur Navy Chic Coral. 206. Mierzoete blush met een zachte en lichte crèmige textuur. Voor een natuurlijke glow! Ook verkrijgbaar in de tint Navy Chic Pink nr. 106. Shop deze Pupa blush hier online.
2. Diorblush Edition Trianon in de kleur Corail Bagatell nr. 763. Geeft de jukbeenderen een mooie, koraalkleurige blush. Ook te koop in de kleur Pink Revere nr. 946. Shop de blush hier.
3. LookX Lip-Blush Stick in de tint Caribana nr. 01. Een lipstick en blush in één met mangopit-olie die de wangen extra hydrateert. Long lasting. Ook te koop in de tint Cosmopolitan (roze) nr.02. Shop dit mooie hybride potlood hier.
4. Collistar Natural Glow Blush Bronzer in de tint Tropea nr. 2. Een blush en bronzer in één inclusief drie tinten met een motief gemaakt door kunstenaar Antonio Marras. Gebruik de kleuren solo of meng ze met elkaar. Ook verkrijgbaar in een roze tint: Verona nr. 1. Shop hier Collistar bronzing en blush powders.
5. Guerlain Météorites Bubble in de kleur Pink nr.01. Het is een licht cremige blush die versmelt met de huid. Ook verkrijgbaar in een felroze kleur, Cherry nr. 02. Shop hier Guerlain blushers.
Tip: je hebt verschillende manieren om een blush aan te brengen..

blush

Getest!

Blogger Beautezine testte de blush van Dior, The Beauty Musthaves die van Collistar, Temptalia de blush van Guerlain.

koraal

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

  • Prachtig maar wel met beleid aanbrengen, anders zie je er uit als een clowntje! Met het potlood en de céme blush altijd goed oefenen, is een stuk lastiger dan je denkt. Ik houd persoonlijk meer van de poederblushes, gewoon met de kwast (afgetikt van overtollig poeder) aanbrengen, kloppend op de huid, niet teveel vegen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.