Inspire 5 Make-up Pastels Teint

Trend: 2x concealers voor een frisse blik

Trend: 2x concealers voor een frisse blik
Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met o.a de kittige limited edition Touche Eclat van Yves Saint Laurent..

Trend: 2x concealers voor een frisse blikNiets zo vervelend dan donkere kringen en wallen. Vroeg naar bed gaan, zit er helaas niet altijd in en ’s ochtends heb je ook niet altijd tijd om een kwartier met koude theezakjes op je ogen ‘uitgerust’ wakker te worden. En dat extra bakje koffie verricht ook niet altijd wonderen. Wat te doen in nood? Concealers!

Yves Saint Laurent en Calvin Klein’s ck one komen voor komend voorjaar en zomer met twee nieuwe concealers.

Multifuntionele stick

ck one heeft de 3-in-1 concealer; het is namelijk een corrector, primer en illuminator in één. De substantie blijft lang op de huid zitten (je hoeft ‘m dus niet gelukkig na een uur alweer bij te werken) en bevat een pigmenttechnologie met aminozuren en vitamine A en vitamine E die oneffenheden direct camoufleert. Verdere claims: je teint wordt helder en mooi egaal. Dag donkere kringen, rode en donkere vlekjes, hallo stralende huid!

2x concealers voor een frisse blik

Panterjasje

De iconische Touche Eclat concealer van Yves Saint Laurent wordt voor spring-summer 2014 in een nieuw, kittig jasje gehesen en krijgt ook meteen de toepasselijke naam Touche Eclat Wild Edition met zich mee. Want zo zegt het merk: ‘het is een een ode aan de stralende vrouwelijkheid en het ontembare karakter van de YSL-vrouw en roept de spanning en de moed op die in haar sluimert’. Het pantermotief misstaat zeker niet in je make-uptas en is, eenmaal op, zonde om weg te gooien.

De limited edition van Touche Eclat is verkrijgbaar in drie tinten; Touche Éclat Rose Lumière nr,1, Touche Éclat Ivoire Lumière nr.2 en Touche Éclat Pêche Lumière nr.3. Shop Touche Eclat hier met korting online.

 

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

7 reacties

  • Dank je wel voor je uitleg Yvonne. Ik zoek inderdaad een concealer in mijn eigen huidskleur, daarom is dat ook weer lastig. Witte kringen ontstaan als ik moe ben, ik vermoed een circulatieprobleem. Mensen vragen vaak of het door mijn zonnebril komt maar dat is dus niet zo.

  • Bedoel met er overheen met de foundation er overheen, niet met de touché. Wanneer je hem enkel gebruikt, dus zonder foundation, dan een kleur nemen die bij je huidskleur past. Als vlekjes wegwerker is de touché ook alleen geschikt wanneer je hem in je eigen huidskleur neemt. Te donker of te licht gaat er heel raar uitzien. Hoe komt het dat je witte kringen hebt? Van zonnebril?

  • Uhm Yvonne, er overheen niet erboven?! En die lichte tint is waarschijnlijk te licht voor mij? Ik hoef geen donkere kringen onder mijn ogen weg te werken (heb soms witte kringen:-(, wilde het meer als vlekjeswegwerker inzetten…

  • Is zo fijn de touché eclat, heb hem al jaren in mijn kist zitten. Ik gebruik eigenlijk altijd de lichte teint, die werkt altijd. Ga er na nog wel even met de foundation overheen, niet er boven. Anders zie je er uit als een omgekeerde panda 🙂

  • Is toch wel erg, ik heb nog nooit de Touche-Eclat gebruikt, terwijl ik hem wel altijd aan iedereen adviseer. Toch maar eens kijken of er een matching tint is te verkrijgen, dat nieuwe jasje is wel erg cute en hééé ontembaar is my middlename:-)))))

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.