Inspire 5 Make-up Metallics Nagels Ogen

Trend: metallic violet voor nagels en ogen

Trend: metallic fuchsia en roodpaars voor nagels en ogen
Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Met oogschaduw en nagellak van Chanel en Estée Lauder, e.a….

Trend: metallic fuchsia en roodpaars voor nagels en ogen

Gespot bij Gucci en Lanvin voor voorjaar/zomer 2014: prachtig metallic paarse jurken. Maar ook voor op je ogen en nagels doet deze glimmer het goed. Voor een beetje glamour tijdens de lenteavonden..

Shop the look!

1. Chanel Les 4 Ombres in de kleurschakeling Tissé Cambon 232 bestaande uit mauve, blauwroze, roodpaars en intens roze. De oogschaduw heeft een zachte textuur en blijft lang zitten. Multifunctioneel want dit palet is op vier manieren gebruiken; voor een natuurlijke, intense, amandelvormige of smokey eyes look. Kies je favoriet! Shop Chanel hier online.

2. Estée Lauder Molton Metals in de kleur Cyber Ruby. Net als die van Chanel multifunctioneel: breng ‘m nat aan voor een metallic finish of droog voor een subtiele metallic glans. Door de zogenaamde True Vision TM-technologie heb je acht uur lang lol van je gekleurde ogen. Vervaagt niet en gaat niet in de oogplooien zitten. Fijn. Shop de gelee powdered oogschaduws hier online.

3. Estée Lauder Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer in de tint Chrome Violet. Geeft een mooie spiegelachtige glans op je nagels. Droogt snel en houdt lang. Ook verkrijgbaar in 24 andere kleurrijke tinten. Shop de nagellakjes hier online.

Tip: wil je dat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten, kies dan voor het aanbrengen voor een oogschaduwbasis. Dit zorgt er o.a voor dat je oogschaduw niet in je oogplooien gaat zitten.

Shop hier nog meer prachtige violetkleurige lakjes.

Shop hier nog meer fraaie aubergine kleurige oogschaduw

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

11 reacties

 • het is echt alleen de huid van mijn bovenste oogleden die opzwelt, rood en jeukerig wordt, heb het ook met gekleurde mascara. Hoe dan ook, nat aanbrengen van oogschaduw is ook nog een tip. Ik ga ermee aan de slag! hartelijk dank in elk geval

 • Kleuren zijn inderdaad prachtig! nee een allergietest zul je ook niet krijgen alleen om te kijken voor welke stof je allergisch bent in een makeup. Dan moet je veel ergere klachten hebben. Persoonlijk denk ik dat je niet tegen de glansdeeltjes kunt die er in zitten. Deze wapperen ook in je oog zonder dat je het merkt, stofdeeltjes bij het aanbrengen. Eventueel zou je het nog nat kunnen aanbrengen, dan zit het als een huis en heb je geen stofdeeltjes.

 • Nee Yvonne, dat denk ik ook niet, maar om daar nu uitgebreid een allergietest voor te ondergaan, gaat me wat ver.
  Ik kan in elk geval nog wel een keer een matte oogschaduw of potlood proberen. Gelukkig waren ze bij ICI Paris waar ik het Dior potlood had gekocht zo coulant om het om te ruilen voor een andere kleur.
  Maar de kleuren zoals boven in artikel getoond zijn fantastisch!!!

 • Het moet dus een stofje zijn wat niet in andere kleuren voorkomt. Indigo misschien? De kleurstof dus. je zult er nooit achterkomen ben ik bang voor.

 • paars oogpotlood van Collistar, die mooie knalblauwe van Dior ( volgens mij zonder glimmertje), ik kan er op wachten. Dus eigenlijk weet ik niet welk bestanddeel die reactie veroorzaakt. Het duurt meestal dag op twee voor mijn oogleden er weer normaal uitzien.
  ik dacht aan iets titaniumachtigs maar dat is een gok.

 • Kleuren mengen om paars te krijgen heb je blauw nodig en daar is Mary nu net gevoelig voor. En zie maar rode oogschaduw te vinden, hardblauw en helderrood maken paars, uitkijken dat het niet bruin wordt. Ik vraag me alleen af, ben je allergisch voor het glimmertje wat er in zit of is het alleen de kleur, dus ook bij matte blauw en paars?

 • Ik ben echt dol op paars maar er zit in paarse ( en blauwe) oogproducten een stofje wat bij mij al heel snel een allergische reactie geeft, zo jammer. mijn oogleden zwellen dan op en het jeukt enorm, zeker als er een glimmertje inzit. Iemand een oplossing?

 • Estee Lauder Cyber Ruby, ik hoop dat dit de rode kleur is die nu eindelijk in Nederland te koop is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.