Inspire 5 Lippen Make-up Pastels

Trend: koraalkleurige lipgloss

Trend: tropical coral Lips
Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Zonnetje op je gezicht met L’Oreal, Shiseido en Yves Saint Laurent..

Trend: Coral Lips

Elie Saab, Oscar de la Rente en Fendi hebben voor voorjaar/zomer 2014 prachtige corals in de collectie. Mooi als kleding, maar nét zo mooi voor op je lippen. Creëer bij jezelf prachtige koraalkleurige lippen dit seizoen!

Trend: Coral Lips

Shop the look!

1. Yves Saint Laurent Le Gloss Volupté in de kleur Rose Orfevre nr. 19. Non-sticky gloss die claimt tweemaal romiger te zijn dan een normale lipgloss. Ook verkrijgbaar in drie andere tinten: Rose Fusion, Terriblement Fuchsia en Prune Organdi. Shop YSL gloss hier online.
2. L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire in de tint Coral 207, een lipgloss, lipstick en lipbalsem in één op basis van vier olien: arganolie, lotusbloemolie, Cameliazaadolie en Rosa Canina fruitolie. Color Riche verzorgt je lippen en geven ze een mooie, volle kleur. Ook te koop in zes andere kleuren: Pink 101, Rouge 301, Rouge 304, Mauve 401, Plum 500 en Beige 600. Shop hier Color Riche l’Extraordinaire hier online.
3. Shiseido Lacquer Gloss in de kleur In the Flesh OR303. Deze nieuwste gloss van Shiseido geeft een glanzende coating, geeft ondanks de transparante textuur toch een mooie dekking en hydrateert tegelijkertijd je lippen. Ook te koop in zeven andere tinten als Mocha, Baby Doll en Plum Wine. Shop de Lacquer hier online.

Shop hier een geweldig overzicht aan oranje en koraal liptinten van de prijsbewuste merken.

 

Tip:

Scrub je lippen met een tandenborstel om ze mooi glad te maken. Niet alleen ideaal als je droge lippen hebt, maar door het scrubben lijken je lippen ook voller en blijft je lipgloss langer zitten.

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

  • Koraalkleurige lipstick of lipgloss haalt altijd je de kleur in je gezicht op, geeft een zonnige uitstraling. Je straalt!!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.