Inspire 5 Make-up Metallics Ogen

Trend: hypnotiserende groene ogen

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

De groene waas is de trend van zomer 2014

Trend: hypnotiserende groene ogen

Groene mode zagen we tijdens de SS14 catwalkshows van Emporio Armani en Lanvin. Vertaald naar make-up kun je met de kleur groen vele kanten op: van subtiel tot aan gewaagd. Voor een zachte groene tint breng je je oogschaduw droog aan, maar als je een extra intense kleur wilt, breng het dan nat aan op je ooglid.

Tip: probeer eens groene smokey eyes. Vooral de nieuwe variant doet het goed, waarbij je hem pastellerig vervaagd rondom het hele oog. Meer een waasje dus.  Onze favorieten op een rij..

Trend: hypnotiserende groene ogen

Shop the look!

2. Chanel Les 4 Ombres oogschaduwpalet in de kleurstelling Tissé Vénitien nr. 232 met  blauwgroen, intens groen, platina kaki en zilverig roze. Geen wonder dat waterstad Venetië de inspiratiebron vormde. Volgens Chanel creëer je hiermee ‘hypnotiserende groene ogen’. Gebruik één kleur voor een natuurlijke blik of mix ze allemaal voor zwoele smokey eyes. Ook verkrijgbaar in acht andere kleuren met roze- bruin- en blauwtinten. Shop deze groene variant en andere Les 4 Ombres van Chanel hier online.
1. Art Deco Eyeshadow Base nr. 251 (lichtgroen) en nr. 253 (mosgroen). Leuk: deze oogschaduws kun je, samen met nog twee andere kleuren en een blush, verzamelen in de Art Deco Beauty Box Quattro. Handig. Shop Art Deco make-up hier online.
3. Maak je look af met een groene mascara, de Art Deco All in One mascara nr.11. Speel je liever op safe, kies dan voor een zwarte kleur (nr.01) of ga helemaal over the top met een blauwe tint (nr.04). Lekker exotisch. Shop Art Deco hier.

Trend: hypnotiserende groene ogen

Tip:

Langer genieten van je groene ogen? Breng dan voor het aanbrengen een primer aan op je ooglid. Dit zorgt er niet alleen voor dat de oogschaduw beter hecht maar ook dat je beter kleuren kunt mengen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

green eyes ss 2014

Werk je liever met groene eyeliner dan met groene oogschaduw? Laat Lisa Elderidge je dan inspireren:

Shop de fijnste groene eyeliners hier online. Ook hier vind je een prachtige collectie groene eyeliners.

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

7 reacties

  • Als iemand een koele huid heeft, dan maken we er een warme huid van. Die kun je veel warmer maken door de blush, poeder en lipstick, krijg je een heel ander geheel. Zou alleen nooit 1 of 2 kleuren groen gebruiken maar meerdere, van donker naar licht.

  • wat toevallig…al dagen draag ik groen ! vond nog oude terug en nav item dat toch niet bederft…..smeer ik weer

  • Het heeft ook met de kleur van de huid te maken. Monique heeft een koele huid, zou Monique mosgroen of olijfgroen gebruiken, dan flatteert dat haar niet. Nicole Kidmann komt niet goed uit de verf in emerald of turqoise.

  • Nu kan groen zowel bij blauw, bruine en groene ogen. Het haalt vaak je oogkleur op, zelfs groen bij groene ogen.

  • Groen kan heel mooi zijn. Zoals het bijbehorende filmpje, je moet wel veel bewegend ooglid hebben, anders slaat je oog totaal dicht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.