Inspire 5 Lippen Make-up Pastels

Trend: Volumegevende lipgloss

Trend: Volumegevende lipgloss
Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Dior en Lancome geven je lippen iets extra’s

Trend: Volumegevende lipglossVolumgevende lipgloss.

Natuurlijk, we kennen het fenomeen al vele jaren: glosjes die de liphuid wat volume geven. Heel beroemd werd het merk Fusion Beauty ermee, en wat vonden we dat ongeloofwaardig, als journalisten, toen het uitkwam! Maar proefondervindelijk kwamen we erachter dat het wel zeker kan werken. Hetzij minimaal, en tijdelijk.

Tintelende lippen

Eigenlijk is het daarom zo frappant dat vele jaren later gerenommeerde merken als Lancome en Dior met dergelijke glosses uit komen. Simpelweg omdat het niet nieuw is. En als je ze op doet, ervaar je hetzelfde effect als met Fusion beauty: het wordt koud, prikkelt licht en kan een ietwat stijvig gevoel van de liphuid geven. Een effect dat een minuut of tien kan aanhouden. Je ruikt ook iets van een menthol achtige substantie. Nee, voor huidgevoeligen is het niet aan te bevelen, maar voor modemeisjes wel!Trend: Volumegevende lipgloss

De Lancome gloss is vrijwel transparant en zit in een prachtige verpakking met een dop die eruit springt als je op het knopje drukt.

De Dior gloss heeft een draaidop. Aan beide glosses zit een sponsje om de substantie aan te brengen. Deze glosses plakken niet en dat is heel erg prettig. De Dior gloss geeft meer rozige kleur af, de Lancome gloss is vrijwel transparant.

Het zijn leuke, luxe hebbedingen voor in je tas

Als je gewoon een glansje wilt en het plumming koude effect op je lippen lekker vindt. Je kunt ze natuurlijk ook over je lipstick heen aanbrengen. Dat de liphuid er milimeters van opzwelt, dat kan ik niet zeggen. Het zijn gewoon, letterlijk coole, gadgets. Door dat koude gevoel heb je wel de perceptie dat er iets gebeurt….

De Lancome Volumizer is niet online te koop, wel in de winkel. Online kun je uit de In Love serie wel prachtige luxe lipglosses kopen met een zalig huidgevoel. Geen plumping, maar romige structuren en heldere intense pigmenten die lang houdbaar zijn voor een gloss. Je shopt ze hier met korting.

Shop de Dior Lip Maximizer hier online.

Shop Fusion Beauty make-up hier online.

Meer weten over Inspire 5?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.