Beautyvideo's Expertadvies Grijs geworden Haar Haar Kleuren

Video! Monique krijgt Wella Instamatic kleurtjes in het haar

Wella experts Lieke en Ilse

Statement! Een beetje kekke kleur in je grijzende haar!

Monique krijgt Wella Instamatic pastels van Mark van Westerop

Als je mij en beautyJournaal al langer volgt, dan weet je dat ik nog wel eens een ander kleurtje in mijn haar wil doen. Zo was ik vorig jaar zomer behoorlijk roze. Momenteel zie ik je ook veel pastelkleurige trends voor het haar, ik ben er dol op. Maar, ik heb een ‘probleem’: sinds begin dit jaar ben ik namelijk gestopt met het verven met permanente kleuren en/of oplichtende middelen. Ik deed een haarversterkende test waarvoor het aanbevolen werd, maar ik was ook reuze benieuwd hoe grijs ik inmmiddels ben. Nou ik ben redelijk grijs, maar niet helemaal, want gemeleerd met donkerblond dat ik van nature ben.

Toen ik de pasteltinten Instamatic van Wella Professionals zag deze zomer, wist ik het meteen: dit wil ik ook! Maar dan op mijn ongekleurde haar, hoe zou dat uitpakken? Je krijgt natuurlijk nooit die zachte, lichte pasteltinten zoals ze te zien zijn op gebleekt/ontkleurd haar. Dus, zou je dan wel wat van de kleur zien? Topkapper en expert in ons team, Mark van Westerop, durfde de uitdaging met mij aan te gaan, en bekijk hieronder het resultaat.

 Note: je wast dit er weer uit. Na ca 8 wassingen ben ik weer teruggegaan naar Mark om het bij te laten werken. Je kunt de kleur dan ook wat gaan stapelen zoals dat heet in jargon. Ik vind het prachtig. Mijn haarkleur krijgt iets weg van ‘rozenhout’.

Heb jij vragen aan Mark over iets wat je bezig houdt aan (je) haar? Stuur ze ons door via dit contactformulier. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Wil je graag een afspraak maken bij salon Pro Solo van Mark van Westerop in Alkmaar? Ga dan hier naar de website van Pro Solo.

 

Meer weten over Beautyvideo's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Wella experts Lieke en Ilse

Wella experts Lieke en Ilse

Ilse Giesselink en Lieke Stout zijn resp. styling- en knipexpert, en kleurspecialist in het Wella Education team. Zij beantwoorden al jouw vragen over haarkleuring, styling, productadvies, en kniptechnieken.

9 reacties

  • Nou, dat is stap twee: op zoek naar de juiste kapper. Heb via de Wella-site iemand hier in de buurt opgespoord en ga daar binnenkort naar toe om eerst eens te informeren en dan verwijs ik ook naar jouw filmpje met Wella.. De uitgroei laat ik nu komen ja, zodat er goed beoordeeld kan worden en die high en lowlights zie ik echt zitten. Ik vond jouw haar vóór het behandelen al mooi met die verschillende lagen. Gaat vast goed komen.

  • leuk hoor Joke, houd je ons op de hoogte? Ik zag dat je nu nog blond bent. Het beste is om de uitgroei door te laten komen en deze dan telkens subtiel te laten verdoezelen met high en low lights. Heb je een vaste kapper? In welke stad zit je?

  • Nou, het besluit is genomen hoor: ik laat het grijs worden, maar dan met high- en lowlights en wie weet wel een kleur. Dat moet ik nog uitvogelen, want ik wil het ongemerkt laten gebeuren vooralsnog. Ik heb namelijk zo’n echtgenoot die het minder vindt. Dan zal de praktijk laten zien dat het dus mooi kan, zoals bij jou mij de ogen deed openen. Nogmaals bedankt!

  • wat is dit ont-zet-tend mooi zeg. Voor het eerst heb ik zoiets van: zal ik mijn haren vanaf nu grijs laten? Bedankt hiervoor! Grtjs Joke

  • Dank je Mary, ik zou zeggen: doen! je wast het er toch weer uit na verloop van tijd, dus het is het experiment waard. ik kreeg vandaag ook weer allemaal complimentjes over mijn haarkleur. ik heb het nu een tweede keer laten doen, het heeft een roseachtige gloed nu en dat staat heel mooi bij mijn huidtint en ogen, hoor ik.

  • Ziet er hartstikke leuk uit. Wel jammer dat het er na 8 keer wassen al weer uit is. Dat zou voor mij met mijn grijzende haar al binnen 2 a 3 weken zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.