Gezondheid Lichaam Voeding

Waarom diëten altijd mislukken

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

… en wat je moet doen om wel te slagen

Auteur en spreker, Marissa Peer, heeft een verfrissende en tegelijkertijd super effectieve kijk op diëten en afvallen: waarom diëten altijd mislukken en wat je kunt doen om er wel in te slagen een paar kilo’s te verliezen.

Met een jarenlange ervaring op het gebied van voeding en fitness, legt Marissa in het volgende filmpje uit hoe een kleine verandering in mind set een wereld van verschil kan maken. Of met andere woorden… Gewichtsverlies bereik je niet alleen door je voedingspatroon aan te passen, je moet ook de manier waarop je over eten denkt veranderen voor een blijvend resultaat.

En dit alles weet Marissa ook nog eens op hilarische wijze te presenteren. Niet voor niets is ze in 2015 tot beste spreker uitgeroepen op het Awesome Fest.

Meer weten over Gezondheid?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.