Alphahydroxyzuur Betahydroxyzuur Dermatologie Droge huid Gezicht Glycolzuur Grove porien Peptiden Pigmentvlekken Rimpels en slapte Schone huid Vette huid Vitamine A (+derivaten) Vitamine c Voor hem Werkstof dossiers Zon

PCA skin al 25 jaar de top in huidverbetering!

PCA Skin
Geschreven door PCA Skin

Effectieve peelings en steengoede huidverzorging

PCAlogo

PCA staat voor Physicians Choice Arizona en werd in 1990 ontwikkeld door de Amerikaanse huidspecialist Margaret Ancira. Het was in een periode dat echt werkzame huidverbeteringsproducten ontbraken. Samen met een chemicus ontwikkelde ze de PCA formule, en deze is zo fantastisch…anno 2016 werken er meer dan 8000 professionals mee in meer dan 50 landen. De meest effectieve peelings en de beste huidverzorging. Voor serieuze huidverbetering.

Verbetering van de huidgezondheid

PCA skin is een autoriteit op het gebied van hoogst effectieve behandelingen en huidverbeteringsproducten voor dagelijks gebruik. Het ontwikkelen van producten die de gezondheid van de huid verbeteren, is de hoeksteen van PCA skin.

PCA SKIN GROEPSFOTO1

Aandacht voor mens en milieu

Ingrediënten van de allerbeste kwaliteit worden geselecteerd met een prachtige, gezonde en jongere huid als resultaat. Alle producten en behandelingen worden uitvoerig getest waarbij de gezondheid van de mens en respect het milieuvoorop staat. Geen enkel product of behandeling is getest op dieren. PCA skin is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en minerale oliën.

Geen huidverbetering zonder peelings

PCA skin producten zijn ontwikkeld vanuit de basis om specialistische behandelingen aan te bieden. Peelings staan hierbij centraal: diverse TCA peelings en een Jessner peeling. De peelings worden aangeboden in combinatie met aanvullende ontspannende huidbehandelingen. Hierdoor wordt een behandeling een fijne weldadige ervaring.

De vier belangrijkste huidproblemen

PCA skin focust zich op de vier meest voorkomende huidproblemen: acne, huidveroudering, gevoeligheid en pigmentveranderingen.

Acne behandeling met PCA skin, voor en na.

Acne behandeling met PCA skin, voor en na.

Jouw huidregime voor thuis 

PCA skin is heel transparant in haar filosofie: je hebt maar 1 huid en het is aan jou om daar zo goed mogelijk voor te zorgen. Met af en een toe een salonbehandeling kom je er niet. Je huid zal heerlijk aanvoelen, maar dat gevoel willen we voor jou vasthouden. Met producten voor thuisgebruik.

PCA skin werkt met super geconcentreerde serums die de huidproblemen en huidveroudering aanpakken vanuit de kern. Dankzij heilzame plantenextracten en diverse moderne ingredienten uit de biotechnologie is het mogelijk om de huid te corrigeren en opnieuw te programmeren.

Behandeling van een zware pigmentvlek met PCA pigment gel.

Behandeling van een zware pigmentvlek met PCA pigment gel.

Regelmatige peeling remt risico’s van huidkanker af

De Amerikaanse Skin Cancer Foundation heeft onderzoek gedaan naar het effect van peelings op de huid. Hieruit is gebleken dat het regelmatig ondergaan van een peeling een preventieve werking heeft op huidkanker.

Maar net zo belangrijk is een goede zonbescherming. PCA skin zonproducten worden aanbevolen door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation. De zonproducten voor dagelijks gebruik voldoen aan alle eisen van de Skin Cancer Foundation en zijn veilig bevonden voor zowel de gezonde huid als voor huidkankerpatiënten.

ahmet van PCA skin NederlandPCA skin hotlist

Volgens huidspecialist Ahmet Turkkani die inmiddels alweer 4 jaar met de PCA skin producten werkt, zijn dit de meest geliefde producten onder de schoonheidsspecialisten in Nederland:

PCA Peel, C&E Strength, Anti Redness Serum, Age Refining Serum: 0.5% pure retinol, Ideal Complex Restorative Eye Cream, Perfecting Neck & Decollete, Pigment Gel.

Bekijk hier ook alle producten van PCA Skin.

hotlist PCA skin producten in Nederland

 

Deze informatie behoort tot het merkendossier van PCA Skin en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden. Lees in uitgelichte dossier nog meer over de fantastische producten en behandelingen van dit Amerikaanse huidverbeteringsmerk. 

Meer weten over Alphahydroxyzuur?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

PCA Skin

PCA Skin

PCA skin is vooruitstrevend in zachte maar doeltreffende peelings. Maximaal resultaat, beleving en luxe staan voorop. PCA Skin behandelingen kennen geen herstelperiode met bijbehorende sociale belemmeringen. Dit Amerikaanse merk is effectief en wetenschappelijk; populair bij Oprah Winfrey en de luxe schoonheidssalon. Meer informatie vind je op www.pca-skin.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.