Alpha-H Alphahydroxyzuur Brands we love Gevoelige huid Gezicht Grove porien Pigmentvlekken Rimpels en slapte Werkstof dossiers

Nieuw! Alpha-H: Liquid Gold Rose + Night Repair Refill + KORTING

Alpha-H
Geschreven door Alpha-H

Wat een waanzinnige producten weer, bekijk de ingrediënten!

Nieuw van Alpha-H: Liquid Gold Rose en Night Repair Serum Refill

Alpha-H lanceert weer twee schitterende nieuwe aanvullingen op de bestaande en inmiddels bestselling Liquid Gold lijn. De Liquid Gold Rose en Night Repair Serum Refill. In dit artikel lees je er alles over EN JE KRIJGT EEN FIJNE SHOPKORTING, deze korting is al verwerkt in de prijs!

Shop Liquid Gold online

 

Liquid Gold Rose

Vers van de pers en vanaf vandaag verkrijgbaar… Deze limited edition combineert het geheim van wereldwijde bestseller Liquid Gold (5% glycolzuur bij een lage pH) met toegevoegde hydratatie, mineralen en botanische ingrediënten. Door deze extra ingrediënten en de iets hogere pH ontstaat een product met hetzelfde ‘overnight facial’ effect als Liquid Gold en bovendien een kalmerende, verzachtende, ontstekingsremmende en vochtbindende aanvullende werking. Hiermee is het een iets mildere variant van Liquid Gold, ideaal voor mensen met gevoelige en/of vochtarme huid.

Leestip! In dit artikel lees je meer over de ‘originele’ Liquid Gold. It’s all about the tingle…

Voor een mooie volle en strakke huid

De hoge dosis glycolzuur in combinatie met een lage pH-waarde geven de aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur een flinke boost, waardoor de hydratatie verbetert en de huid 
voller en strakker wordt.

Liquid Gold Rose is bij uitstek geschikt bij energietekort van de huid, verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, een vale of ongelijkmatige teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, ongelijkmatige talgproductie, acne, (acne)littekens en vergrote poriën.

*** Shopkorting van Alpha-H ***

 Alpha-H viert de lancering van Liquid Gold Rose met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met maandag 28 augustus aanstaande ontvang je 10% korting op Liquid Gold Rose. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Actieve ingrediënten in Liquid Gold Rose

 • 5% Glycozuur: geeft de huidcelvernieuwing een boost, verwijdert dode huidcellen, verbetert de epidermale hydratatie en verheldert en egaliseert de teint.
 • Zoethout extract: verheldert de teint, donkere vlekjes en pigmentatie. Helpt de talgproductie te reguleren en de poriën verfijnen.
 • Zijde proteïnen: eiwitten (identiek aan eiwitten van de huid) die tot 330x hun eigen gewicht aan vocht kunnen binden, dus sterk hydraterend. Helpt daarnaast de teint te egaliseren en verbeteren.
 • Hydranov-P: extract van de rode alg Furcellaria Lumbricalis. Heeft een zelfde vochtbindende werking als hyaluronzuur (vasthouden van watermoleculen aan het huidoppervlak), maar verhoogt de epidermale hydratatie tot 3x meer dan hyaluronzuur.
 • Hyaluronzuur: met een zeer kleine molecuulstructuur, dus in staat om diep in de huid door te dringen. Helpt de huidcellen vocht aan te trekken en vast te houden (hyaluronzuur bindt tot 1000x het eigen gewicht aan water) wat zorgt voor meer volume (rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld) en een optimale hydratatie.
 • Rozenwater: al eeuwenlang een geliefd ingrediënt, vanwege onder meer de sterk hydraterende, verzachtende, kalmerende, antibacteriële en antiseptische werking. Het doodt bacteriën, daarom wordt het ook vaak aangeraden als natuurlijk hulpmiddel bij acne, ontstekingen en eczeem. De vitamines A, C, D en E en de polyfenolen die in rozenwater zitten fungeren als antioxidanten, helpen de huid verhelderen, egaliseren en beschermen tegen veroudering.
 • Orchidee: rijk aan natuurlijke flavonoïden mineralen en polysacchariden met hydraterende, verzachtende, anti-aging en stimulerende eigenschappen.
 • Lotusextract: helpt roodheid en irritatie verminderen. Regenereert de huid en stimuleert de vorming van nieuw weefsel. Het helpt bovendien de huidtextuur op zeer milde wijze polijsten, wat zorgt voor een gladder en egaler huidbeeld.
 • Dode zeezout: rijk aan mineralen en sporenelementen die bekend staan om hun heilzame werking. Het bevat met name een hoog gehalte aan magnesium. Mineralen en sporenelementen ondersteunen de huidbarrière en helpen de huid om vocht vast te houden.

 

*** Shopkorting van Alpha-H ***

 Alpha-H viert de lancering van Liquid Gold Rose met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met maandag 28 augustus aanstaande ontvang je 10% korting op Liquid Gold Rose. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Shop Liquid Gold Rose

 

Hoe gebruik je Liquid Gold Rose?

Liquid Gold Rose is multi-inzetbaar (4-in-1): het product werkt als toner, exfoliant, serum en moisturizer tegelijkertijd.

Breng om de dag ’s avonds na je gebruikelijke reiniging de heerlijk naar rozenwater geurende Liquid Gold Rose aan middels een watje of met je (schone!) vingertoppen. Een lichte tinteling is hierbij niet ongebruikelijk; deze verdwijnt weer snel. Laat Liquid Gold Rose 10 tot 15 minuten intrekken, alvorens op te volgen met je favoriete nachtcrème. Voor de meest optimale werking kan je ervoor kiezen om Liquid Gold Rose niet op te volgen met een crème, zodat het product onverdund haar werking kan doen.

Gebruik Liquid Gold Rose altijd in combinatie met een SPF overdag, vanwege de exfoliërende werking van glycolzuur. In dit artikel lees je meer over de SPF van Alpha-H. Oftewel: Serious Protection Forever.

 

Zichtbaar resultaat al na één keer aanbrengen

Alpha-H heeft een test gedaan met 20 personen, op 2 meetmomenten; na 20 minuten en na 24 uur. Deze testpersonen rapporteerden een zichtbaar en voelbaar beter gehydrateerde huid na slechts één applicatie.

 

Shop Liquid Gold Rose

 

Liquid Gold Intensive Night Repair Serum

Dit effectieve anti-age serum voor de pre- en post-menopauzale huid op basis van een krachtige combinatie van Vitamine B3 (Niacinamide), Hyaluronzuur, Glycolzuur, Vitamine A en de collageen booster palmitoyl tripeptide-5 is zeer geschikt bij verlies van collageen en elasticiteit, tekort aan energie van de huidcellen, de eerste tekenen van (vroegtijdige) veroudering, acne en (acne)littekens, ongelijkmatige talgproductie, verwijde poriën, of een vale en verdikte huid. Het serum is een aanrader voor wie injectables overweegt, maar een bezoek aan de cosmetisch arts toch liever nog even uitstelt.

Het Intensive Night Repair Serum maakt de vale, vermoeide, ouder wordende huid gladder en egaler; het verbetert fijne lijntjes en rimpeltjes, vermindert open of vergrote poriën, (acne)littekens, en pigment- en ouderdomsvlekjes. De teint wordt zichtbaar lichter, helderder en stralender. Die felbegeerde glow komt terug. Door de sterk hydraterende werking neemt het volume van de huid toe, wat bijdraagt aan een vollere, gladdere uitstraling en zachtere, soepelere huid.

Shop het serum hier

 

Ook perfect als after summer product

Het Liquid Gold Intensive Night Repair Serum is ook perfect als after summer product vanwege de combinatie van een flinke dosis Glycolzuur, Vitamine A en Niacinamide. Vitamine A werkt mooi voor zonschade (boordevol antioxidanten) en Niacinamide herstelt zonschade en verstoring van pigmentatie, vult het vochtgehalte van de huid aan en herstelt een aangetaste huidbarrière als gevolg van bijvoorbeeld uitdroging door zon, zeewater, chloor. Een echte krachtpatser dus, voor huidherstel na de zomer! 

Actieve ingrediënten in Liquid Gold Intensive Night Repair Serum

 • 14% glycolzuur: geeft de celvernieuwing een boost, verwijdert dode huidcellen, 
verbetert de hydratatie, verheldert en egaliseert de teint en verstevigt de huid.
 • 1% Vitamine A (Retinyl Acetate): geeft de celvernieuwing een enorme boost, 
repareert beschadigde cellen, verbetert de teint en textuur zeer effectief.
 • 5% Vitamine B3 (Niacinamide): stimuleert de aanmaak van collageen, ceramiden en vrije vetzuren. Deze versterken de barrièrefunctie en helpen de huidstructuur verstevigen. De huid verliest hierdoor tevens minder vocht en is dus beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Vitamine B3 staat tevens bekend om de sterk remmende werking op de pigmentproductie in de melanocyten en de ontstekingsremmende werking,
wat het tevens geschikt maakt voor acne, rosacea of rode vlekjes.
 • Palmitoyl Tripeptide 5: boost de collageenaanmaak en is in staat rimpeltjes qua diepte en type te verminderen en veranderen; maakt de huid voller, verbetert de 
algehele textuur van de huid en geeft haar een jonger aanzien.
 • Sodium Hyaluronaat (het basisingrediënt van Restylane): zeer kleine 
molecuulstructuur, dus in staat diep in de huid door te dringen. Helpt de huidcellen vocht aan te trekken en vast te houden (bindt tot 1000x het eigen gewicht aan water) wat zorgt voor meer volume (rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld) en optimale hydratatie.
 • Vitamine E: krachtig antioxidant, sterkt hydraterend en helpt de huid helen. Geeft het huideigen immuunsysteem een boost, waardoor de cellen beter in staat zijn zichzelf te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

Wist je dat 5% Niacinamide de hoogste dosering is die in Nederland verkocht mag worden over de counter. Je hebt met het Liquid Gold Intensive Night Repair Serum dus een zeer krachtig serum in handen.

*** Shopkorting van Alpha-H ***

 Alpha-H viert de lancering van Liquid Gold Rose met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met maandag 28 augustus aanstaande ontvang je 10% korting op Liquid Gold Rose. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Hoe gebruik je dit serum?

Het is raadzaam om dit intensieve serum te gebruiken op een huid die al wat gewend is aan Liquid Gold producten. Om de avond breng je 1 tot 2 pompjes van dit fluweelzachte serum aan op een gereinigde huid en volg je op met de gewenste nachtcrème. Voor een optimaal resultaat gebruik je de Liquid Gold 24 Hour Moisture Repair Cream, waar BeautyJournaal al eerder over schreef. Een lichte tinteling en roodheid direct na het aanbrengen van het serum kan voorkomen, maar dit trekt snel weg. Op de andere avonden kan je dit serum eventueel afwisselen met de ‘originele’ Liquid Gold of de hierboven genoemde Liquid Gold Rose.

Shop het serum hier

 

Nieuw: Nu ook in refill verkrijgbaar

Sinds kort is het Intensive Night Repair Serum ook in navulverpakking verkrijgbaar. Dit betekent dat je geen geheel nieuwe flacon hoeft aan te schaffen, alleen de refill van het serum.

Om de refill te vervangen, draai je de goudkleurige onderkant van de flacon los, net als het pompje aan de bovenkant. Op die manier haal je de refill zo uit de doorzichtige huls. Daarna schroef je het pompje weer vast op de refill. Fijn voor het milieu en fijn voor jouw beauty budget!

 

Ook fijn… Het Liquid Gold Intensive Night Repair Serum is beschikbaar in 50 ml, daar waar de meeste andere merken hun serums slechts in 30 ml verpakkingen verkopen.

En heb je na 50 ml eventjes genoeg van het Intensive Night Repair Serum? Geen probleem, want eenmaal in het bezit van een volwaardige verpakking kan je naar hartelust afwisselen met de verschillende refills. Deze passen allemaal in de doorzichtige huls.

Shop de refill hier

 

*** Shopkorting van Alpha-H ***

 Alpha-H viert de lancering van Liquid Gold Rose met een fijne shopkorting. Vanaf vandaag tot en met maandag 28 augustus aanstaande ontvang je 10% korting op Liquid Gold Rose. Deze korting is reeds verwerkt in de in de webshop vermelde prijs.

Shop Liquid Gold Rose

 

 

Alpha-H is in Nederland en België te verkrijgen via de Alpha-H beauty professionals en online via o.a. www.alpha-h.nl en www.skinnovators.com

Alpha-H Logo Banner

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Meer weten over Alpha-H?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Alpha-H

Alpha-H

ALPHA-H is een meervoudig award winning, cosmeceutical (salon)merk uit Australië. Ontwikkeld voor iedereen die – ongeacht leeftijd, huidtype of budget – huidverbetering nastreeft.
De producten bevatten hoog werkzame doses glycolzuur, antioxidanten, peptiden, vitaminen en botanische extracten in combinatie met een (waar nodig) lage pH waarde. Voor zichtbaar resultaat, op de korte en de lange termijn. Lees meer op www.alpha-h.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.