Beautyvideo's Expertadvies Haar Haar Stylen Stylingtools

3x How to video party haarstylingtips van Hester Wernert-Rijn

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Wella ambassdeur en topkapper Hester Wertnert-Rijn geeft zuke leuke tips, echt kijken!

Voor romantische krullen in je lange haar!

“Romantic Curls” is een romantische look met weelderige losse krullen, simpel te creëren met de styling producten Wella Professionals EIMI Thermal Image, Dynamic Fix, Natural Volume Mousse, Ocean Spritz.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Visgraatvlechten!

“Infinity Braid” is een look waarbij de visgraatvlechten als een kroontje worden vastgezet aan het hoofd. De perfecte look voor elk feestje. Dit zijn de producten die voor de “Infinity Braid” look zijn gebruikt: Wella Professionals EIMI Sculpt Force, Dynamic Fix, Grip Cream en Ocean Spritz.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Een waanzinnige strik in je haar!

Voor een feestelijke strik van echt haar volg je de stappen van de “Graphic Up Do Bow” look. Hester gebruikt voor deze look: Wella Professionals EIMI Root Shoot, Dynamic Fix, Sugar Lift, Natural Volume Mousse en Glam Mist.

Shop EIMI haarproducten hier online

 

Meer partylooks voor je haar van topkappers, bekijk je hier

 

Meer weten over Beautyvideo's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.