Gereedschap Lippen Make-up Ogen Teint Wenkbrauwen

Lisa Eldridge Tutorial: Midnight Blue Smokey Eyes

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Party proof!

Lisa Eldridge Tutorial: Midnight Blue Smokey Eyes

Ben jij nog op zoek naar een mooie look voor de Kerstdagen of voor Oudjaarsavond? Laat je dan inspireren door deze video tutorial van onze favoriete make-up artist Lisa Eldridge. In deze tutorial laat Lisa je zien hoe je met slechts een paar producten een mooie marine blauwe smokey eye maakt. Als een trendy variant op de klassieke zwarte of donkerbruine smokey eye. Volledig party proof uiteraard!

Shop de producten die Lisa Eldridge in de tutorial gebruikt online

Meer weten over Gereedschap?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.