Brands we love Combray Couperose Gezicht Vette huid Voor hem Zon

Wintersport must have: Combray antioxidant huidolie!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Om de roodheid na de zon direct uit je huid te halen en vrije radicaalschade te minimaliseren

Iedereen kent het wel. Na een dag buiten in de zon of kou te zijn geweest, heb je een trekkerige en droge huid. Ook is de huid -zeker als je een dag op de skipistes hebt doorgebracht vaak rood en geïrriteerd. Het is bekend dat zonlicht, kou en wind ervoor kunnen zorgen dat de oxidatieve stress in je huid wordt verhoogd. Door antioxidanten te gebruiken wordt je huid hiertegen beschermd.

Antioxidanten zitten van nature in je huidvetten

Antioxidanten zijn zeer belangrijke werkstoffen voor het behoud van een gezonde en mooi uitziende huid. De huid, ons grootste orgaan, scheidt kleine hoeveelheden sebum uit. Deze olieachtige substantie bevat antioxidanten en vormt de eerste beschermlaag van de huid. Vochtverlies is een van de redenen waardoor de huid sneller veroudert.

  • Speciaal voor korte trips heeft Combray in een handige Travel Pack (2 * 3ml € 35). Shop hier online…

Antioxidanten beschermen tegen externe invloeden die de huid verouderen

Wetenschappelijk gezien bestaat er weinig twijfel over dat antioxidanten een belangrijke rol spelen bij de gezondheid van je huid. (Extrinsieke) veroudering van de huid wordt veroorzaakt door externe factoren, waaronder zonlicht en (lucht)vervuiling. Deze factoren kunnen worden beïnvloed door het gebruik van antioxidanten.

Bovendien is aangetoond dat antioxidanten zowel op de korte als op de lange termijn bescherming bieden tegen veroudering door licht (beschadigingen door de zon). Er zijn eveneens aanwijzingen dat antioxidanten niet alleen rimpels en andere tekenen van huidschade kunnen voorkomen, maar ook verbeteren.

Klinische- en laboratoriumstudies hebben uitgewezen dat Combray zeer effectief werkt tegen het verminderen van oxidatieve stress in de huid.

Combray zorgt er op een natuurlijke manier voor dat het huideigen beschermingsmechanisme, de lipide laag van de huid, in stand wordt gehouden en de huid beschermd wordt tegen vrije radicalen en schade ontstaan door omgevingsstress.

Huidirritaties door zon, wind en kou snel verzacht

De unieke eigenschappen van Combray zorgen ervoor dat de huid -die is geïrriteerd door zon, wind of kou- wordt gekalmeerd en gehydrateerd, en het verzacht en beschermt de huid. Na een dag in de buitenlucht is Combray dus dé oplossing.

  • Speciaal voor korte trips heeft Combray in een handige Travel Pack (2 * 3ml € 35). Shop hier online…

 

 

All you need: Combray + UV filter. Nothing else….anymore

‘In principe hoef je niets anders dan een uv-filter er overheen te leggen. Je hebt geen andere verzorgingsproducten nodig. Deze multipurpose olie met vrije radicaal sponsjes doet alles in essentie wat nodig is voor jouw huid.’

 

Wil je als consument Combray kopen, of ben je als professional geīnteresseerd om Combray op te nemen in je salon of praktijk? Ga dan hier naar de website.

 

Dit artikel wordt aangeboden door Combray en maakt deel uit van het Brands we Love programma van BeautyJournaal.

Meer weten over Brands we love?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.