Beschadigd of droog haar Douchen en baden Droge huid Fijn haar Gereedschap Gezicht Haar Hoofdhuid Krullenbos Lekker smeren Lichaam Lichaam en zon Lippen Make-up Mannen Marketingtrends Nagels Natuurlijk 100% Ogen Oogverzorging Parfum Rimpels en slapte Schone huid Stylen Teint Vette huid Voeten en handen Voor hem Voor hem Vrouwen Wassen Wenkbrauwen Zon

Beauty adresjes: Huda Beauty bij The Beauty Editor en MJ 2 Salon facials

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Amsterdam is sinds enige tijd weer een paar fijne adresjes rijker. De ontzettend leuke winkel vol niche merken The Beauty Editor op de Herengracht 447 en de tweede zaak van MJ, een fantastisch beautyinstituut dat al jaren op IJburg zit en nu haar tweede filiaal deze zomer opent in de Amsterdamse Pijp, op de Ceintuurbaan.

Beauty Award winner MJ opent haar tweede salon

Marie-José Putman van MJ en haar team leggen voor nieuwe beauty centre de nadruk op luxueuze huidverzorging. Bijvoorbeeld van het Italiaanse Comfort Zone, Dermalogica en het biologische Absolution. Deze facials kunnen worden uitgebreid met bindweefselmassage, beautyangel (collageen light) of micordermabrasie.

In de nieuwe hippe beautystore zijn uiteraard beautymerken zoals Molton Brown, Revitalash, Marc Inbane en vele andere verkrijgbaar. Eén avond per maand is de salon op aanvraag te boeken als besloten beauty beleving, om vier tot tien bezoekers volledig in de watten te leggen. Lees hier meer over deze fraaie en awardwinning salon.

Huda Beauty in Amsterdam

The Beauty Editor is de nieuwste hippe beauty winkel waar je indie brands scoort, waaronder Huda Beauty, ja, de enige in Nederland, en dat is niet zo maar, want de eigenaresse kent Huda persoonlijk.

Het is dus zogezegd een favor dat ze het merk van voeren. Hurray, en dat gaat niet ongemerkt, want terwijl we een open dag bezoeken stromen de jonge meiden binnen die even een Huda-lipje willen aanzetten. En je vindt er nog veel meer kekke merken, zoals dr. Lipp, kijk zelf hier maar, want de lijst is lang!

Ook qua make-up kun je je hart ophalen met favorites als Stila en Kevyn Aucoin, en heel leuk, de eco make-up van Gwyneth Paltrow. Bij de Beauty Editor’s make-up artist zijn de lipgloss van Stila en de coverage en glow producten van Aucoin zeer geliefd.

linksboven: de eigenaresse en rechts haar make-upartist

 

De favorieten van The Beauty Editors make-upartist

Shoppen bij The Beauty Editor kan ook lekker online….

 

Wil jij voor je bedrijf meer weten over cosmeticatrends? Heb je hulp nodig je communicatiestrategie te bepalen? BeautyJournaal’s uitgever Monique Lindeboom is al 24 jaar journalist en kan als consultant het verschil maken voor je propositie. Mail haar op info@beautyjournaal.nl

Meer weten over Beschadigd of droog haar?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

  • Slechtste service ooit. Verkopen producten open en vervolgens willen ze hun afspraken niet na komen. Nemen klachten niet serieus geven geen geld terug. Geen aanrader mensen! Shop bij hudabeauty zelf of bij sephora! Ze zijn mij ‘zogenaamd’ tegemoet gekomen door een nieuwe te geven. Maar nu heb ik een ongeopende die ik terug wil sturen en mijn geld terug dan weigeren ze dat! En ow ja! Je spreekt een dag en tijd af met de dame maar ze sturen een vent naar de zaak die jou te woord staat. Heel zwak en super slechte service! Ze doen alles om klanten hun geld niet terug te hoeven geven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.