Brands we love Combray Droge huid Gevoelige huid Gezicht Pigmentvlekken Rimpels en slapte

Nieuw! AAAAA …. AVOCADO in de Combray Rejuvenating Facial Oil

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Krachtig in zijn eenvoud met slechts twee ingrediënten

Nieuw! AAAAA …. AVOCADO in de Combray Rejuvenating Facial Oil

Combray heeft een nieuwe olie erbij. En wat voor één: de Combray Rejuvenating Facial Oil. Met Avocado olie!

De Rejuvenating Facial Oil bevat net als de eerder verschenen Regenerating Facial Oil slechts twee ingrediënten. Verder niets: dus geen toegevoegde parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere chemische stoffen. Waarmee beide Facial Oils dus ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige huid. Uiteraard is ook Combray Rejuvenating Facial Oil niet op dieren getest en weer vegan-proof.

Op de redactie van BeautyJournaal arriveerden kortgeleden twee flesjes van dit nieuwe product – eentje voor Monique en eentje voor Corine – om alvast een eerste indruk op te doen.

Combray Rejuvenating Facial Oil: een antioxidanten bommetje

De Rejuvenating Facial Oil bevat wederom een hoge hoeveelheid van het gepatenteerde antioxidant Oxofulleram. Oxofulleram beschermt tegen oxidatieve stress die ontstaat als gevolg van onder meer huidveroudering, blootstelling aan de zon, luchtvervuiling en ontstekingen.

Avocado olie van de beste kwaliteit

Daarnaast bevat de Rejuvenating Facial Oil de beste kwaliteit avocado olie. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat avocado olie een hoge dosis essentiële (Omega 3 en 6) en niet-essentiële (Omega 9) vetzuren bevat. De olie is daarnaast rijk aan betacaroteen, lecithine, antioxidanten en vitamine A, C, D en E en stimuleert de collageenaanmaak. Een ware krachtpatser voor de huid dus!

Corine: “Je zou wellicht verwachten dat de olie door zijn puurheid sterk naar avocado ruikt. Dat is niet het geval. De olie ruikt zeer neutraal, fijn! En hoewel je de puurheid van het product niet ruikt, voel je hem wel meteen. Het is zeker een krachtpatser; direct bij het eerste gebruik voelt mijn huid elastisch en goed gevoed aan. Droogtelijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.”

Shop Combray online

 

Wat is het verschil met de Regenerating Facial Oil?

De Combray Regenerating Facial Oil bevat druivenpitolie, die van nature essentiële (Omega 6) vetzuren bevat. Evenals betacaroteen, vitamine E en resveratrol. Druivenpitolie staat bekend om de antioxidatieve en ontstekingsremmende werking. Deze olie is vooral geschikt voor de jonge, vette en normale/ gecombineerde huid.

De Combray Rejuvenating Facial Oil is vanwege de rijke en voedende avocado olie vooral geschikt voor een rijpere en droge huid. En voor een beschadigde en/of schrale huid, maar uiteraard ook voor een normale tot gecombineerde huid.

Corine: “Een paar druppeltjes op droge plekjes op je lichaam of schrale randjes van een verkouden neus… instant verlichting!”

Monique: “Ik was al fan van de Regenerating Oil voor mijn vettere T-zone, omdat de olie mijn huid zo mooi ‘doorlaatbaar’ maakt, ik kan de porien veel beter schoonhouden, mijn huid glimt ook minder.”

Shop Combray online

 

Wat kun je verwachten?

Combray is een science-based merk en heeft de missie om de gezondheid en het uiterlijk van mensen te verbeteren. Alle nieuwe producten worden uitvoerig getest en het merk introduceert uitsluitend die producten die ook daadwerkelijk iets doen voor de huid. De Rejuvenating Facial Oil werkt kalmerend en verzorgend, zorgt voor optimale hydratie en vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Straal als nooit tevoren!

De Combray Rejuvenating Facial Oil werkt bovendien zeer goed bij roodheid van de huid, en bij ontstekings-gerelateerde huidproblemen zoals rosacea, psoriasis en eczeem. Met de Rejuvenating Facial Oil straalt de huid als nooit tevoren. Echt verjongend dus!

Monique: “De Rejuvenating Oil is voller, iets vetter en dat is heerlijk voor mijn drogere, gevoelige wangen. Deze olie verdraagt zich ook goed op de vettere delen van mijn gezicht. Hij trekt net als de Regenerating Oil snel in. Heerlijk als make-upbasis!’

Corine: “Ben je huiverig dat een gezichtsolie een glimmend resultaat geeft? Nergens voor nodig. Combray Rejuvenating Facial Oil geeft juist een mooie glow, geen glim.”

Shop Combray online

 

Hoe gebruik je de olie?

Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds 4 tot 6 druppels olie aan op een mild gereinigde en bij voorkeur enigszins vochtige huid. De olie trekt dan prachtig in en de huid voelt gevoed, maar niet vettig aan. Als je een dag in de zon bent geweest of in een erg droge (denk aan: airco) ruimte hebt doorgebracht, dan kan het heerlijk zijn om overdag nog een druppeltje extra aan te brengen. Voor overdag is een goede UV-filter onmisbaar en verder heb je niets meer nodig. Simpel, clean en natuurlijk!

Monique: “Combray gaat altijd mee op reis, er zijn handige mini’s en het is een uitstekend aftersun serum om roodheid weg te laten trekken.’

De Combray Rejuvenating Facial Oil is verkrijgbaar in een flesje van 30ml, in een handige miniatuur van 3ml, of in een Travel Pack van 2*3ml.

Shop Combray online

 

Dit artikel is onderdeel van het Brands We Love dossier van Combray op BeautyJournaal en word je rechtstreeks aangeboden door Combray.

Meer weten over Brands we love?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.