Nieuw van Alpha-H: Multi Vitamin Super Cream + 10% shopkorting!

Homepage Alpha-H Multi Vitamin Super Cream

geschreven door 

Geef externe factoren zoals luchtvervuiling geen kans!

Nieuw van Alpha-H: Multi Vitamin Super Cream + 10% shopkorting!

Vitamines zijn essentieel voor een gezonde huid. Je eet echter niet altijd de dagelijks benodigde hoeveelheid groenten en fruit. En al zou je dat wel doen, je huid profiteert er nauwelijks van, want slechts 1% van de vitamines uit voeding of supplementen bereikt de huidcellen. Met als gevolg dat de huid een chronisch vitaminetekort heeft. De nieuwe Alpha-H Multi Vitamin Super Cream vult dit tekort aan.

Shop online met korting

 

Externe factoren putten de huid verder uit

Stress, alcohol en slecht slapen putten je vitamineniveaus verder uit. Maar er is nóg een externe factor, die een steeds prominentere aanslag doet op de huid: luchtvervuiling.

Luchtvervuiling en huidveroudering

Een klinische studie uit 2010, uitgevoerd onder 400 vrouwen, toonde een direct verband aan tussen luchtvervuiling en huidveroudering (zie bron 1, onderaan dit artikel). Een recente studie uit 2014 bevestigde dit (zie bron 2). Onlangs stapte de Nederlandse Milieuraad nog naar de rechtbank om maatregelen af te dwingen, omdat de EU-normen ten aanzien luchtvervuiling in ons land te vaak worden overschreden. Iets om rekening mee te houden dus, als je een beetje zuinig op je huid bent.

Want onzichtbare (fijn)stofdeeltjes zoals roet en uitlaatgassen slaan neer op je huid

Ze dringen zelfs tot in je poriën, tasten het metabolisme en de barrièrefunctie van de huid aan en veroorzaken oxidatieve schade. Gevolg: een vale teint, pigmentvlekjes en verlies van vocht en stevigheid en vroegtijdige rimpels.

Om oxidatieve schade te neutraliseren heeft je huid antioxidanten (lees: vitamines) nodig

En juist daar schort het ‘m aan, zoals hierboven geschetst. Gelukkig beschikt de huid over een ingenieus systeem waardoor zij allerlei stoffen direct kan absorberen en rechtstreeks naar de huidcellen kan transporteren. Hier ligt ook de oplossing voor het chronische vitaminetekort van de huid: door de vitaminen direct op de huid aan te brengen kun je dat wat je huidcellen dagelijks tekort komen compenseren en aanvullen.

En dat is precies wat de nieuwe Multi Vitamin Super Cream van het meervoudig award winning, cosmeceutical (salon)merk Alpha-H doet!

Shop online met korting

 

TIME-RELEASED VITAMINE ABCE COMPLEX

Rijk aan antioxidanten, met elk een aanvullend positief effect op de huid:

 • Vitamine A remt het verouderingsproces en de talgproductie;
 • Vitamine B hydrateert en versterkt de huideigen afweer;
 • Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen en helpt pigmentatie en littekens verminderen; en vitamine E ondersteunt hydratatie en huidherstel. Het liposomen complex zorgt dat zij door de huid kunnen worden opgenomen en tot in de diepere huidlagen worden getransporteerd.

POLLUSHIELD

Een polymeer dat in staat is om zware metalen aan zich te binden en te verwijderen. Daarnaast neutraliseert het vrije radicalen en legt het een microscopisch dun schildje op de huid, waardoor roet, uitlaatgassen en koolwaterstof niet meer in aanraking kunnen komen met de huidcellen. Pollushield helpt de opbouw van toxische stoffen in de huid te voorkomen, de al in de huid aanwezige vervuilende stoffen af te voeren en de reeds veroorzaakte oxidatieve schade te neutraliseren. Daarnaast is klinisch aangetoond dat het de huid gedurende 6 uur beschermt tegen 74% tot 97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen (zie bron 3).

PATCH2O

Een biopolymeren complex op basis van glycerine, ureum, hyaluronzuur, alginaat en Pullulan; een natuurlijk, in water oplosbaar glucaan uit zetmeel, dat net als alginaat sterk vliesvormende eigenschappen heeft. Patch2O creëert enerzijds een beschermlaagje op de huid, dat voorkomt dat er onnodig vocht uit de huid verdampt. Terwijl het anderzijds doordrenkt is met waterbindend hyaluronzuur, glycerine en ureum, die tot in het hart van het stratum corneum doordringen en dus in de huid zorgen voor optimale hydratatie. Een ex-vivo test, uitgevoerd na slechts één keer aanbrengen, toonde aan dat Patch2O in staat is om de huid in 30 minuten te voorzien van intense en langdurige hydratatie, die kan aanhouden tot 48 uur (zie bron 4).

Hoe gebruik je deze super vitamine crème?

Breng 2 tot 3 pompjes aan op je gezicht, hals en decolleté. De siliconenvrije formule wordt snel door de huid opgenomen en kan dag en nacht worden gebruikt. De slimme luchtdichte pomp dispenser (zie foto hieronder) zorgt voor een handig afgepaste dosering van de crème en voorkomt tegelijkertijd oxidatie van de vitamines in de verpakking, en dus verminderde werkzaamheid bij gebruik.

Ingekapselde vitamines garanderen versheid tot het gebruik

De vitamines zijn bovendien ingekapseld in ultra fijne jojoba wasbolletjes. Zij zorgen voor extra conservering en ‘breken’ bij wrijving, waarna de vitamines vrijkomen. Dus precies op het moment dat ze nodig zijn; bij gebruik!

Sluit – na gebruik overdag – af met een goede SPF. In dit artikel lees je waarom SPF een onmisbare anti-aging essential is.

In combinatie met je favoriete Alpha-H Vitamin Serum

Multi Vitamin Super Cream kan worden aangebracht over je favoriete Alpha-H Vitamin Serum voor optimale resultaten, afhankelijk van je huidprobleem:

 • VITAMIN A SERUM – Anti-aging en acne. Bij rimpels, verlies van elasticiteit, een ruwe huid, acne, (acne)littekens, een vale teint en pigmentvlekjes.
 • VITAMIN B SERUM – Bouwt de huid barrière en een vochtreservoir in de huid op. Bij een vochtarme, droge, gestreste, geïrriteerde en/of verslapte huid, de huid die plotseling gevoelig(er) lijkt te reageren op allerlei externe factoren en/of pigmentvlekjes. Lees meer in dit artikel op BeautyJournaal.
 • VITAMIN C SERUM – Collageen aanmaak en ‘clarity’. Bij verlies van collageen, zonschade, een vermoeide huid, doffe, vale en/of ongelijkmatige teint
 • VITAMIN E SERUM – Eerste hulp bij huidproblemen. Bij een droge, ruwe en/of schilferige huid, littekens, een rijpere huid, roodheid en irritatie.

*** Shop met 10% introductiekorting ***

Shop de Multi Vitamin Super Cream nu tijdelijk met 10% introductiekorting. Deze actie is geldig tot en met zondag 22 juli aanstaande. De korting is reeds verwerkt in de prijs, zoals vermeld in de webshop.

Shop online met korting

 

Bronnen:

 1. Journal of Investigative Dermatology, July 22, 2010; (130):2719-2726
 2. Journal of Dermatological Science, September 13, 2014; 1811(14)00193-5/abstract.
 3. Lipotec, Technical Report Pollushield™. July 2016 Revision 2
 4. BASF

Dit artikel maakt deel uit van het Brands we Love Dossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

3 reacties

 • Ik ben ook fan, wat een heerlijke crème. Ik ga zeker meer producten van dit merk proberen.

 • Leuk om te horen Anna, het past ook uitstekend in de zomer routine nu…je huid kan heel veel anti oxidanten gebruiken. niet alleen uv straling zorgt voor extra vrije radicaal productie in de huid, , ook veel zonnefilters wekken dat op – vandaar er tegenwoordig ook in zonproducten extra anti oxidanten zitten. de boosters van alpha-h kun je ook onder je zonnebrand creme gebruiken trouwens.

 • Ondertussen gebruik ik deze heerlijke, rijke creme al een paar nachten…en ik zie hoe goed mijn huid eruit ziet maar leuker nog: ook andere mensen zien dat, ik krijg complimenten voor mijn healthy uitstraling!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.