Lippen Make-up Ogen Teint Wenkbrauwen

Lisa Eldridge Tutorial: supersnelle en zomerse glossy look

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Focus op de ogen, met een frisse teint

Lisa Eldridge Tutorial: supersnelle en zomerse glossy look

Daar is ze weer… de favoriete make-up artist van de BeautyJournaal redactie: Lisa Eldridge. Ze blijft ons altijd verbazen met haar inspirerende video-tutorials, die verrassend makkelijk zelf na te maken zijn. Ditmaal laat Lisa je een zomerse glossy look zien, met een mooie rosé glans op de ogen.

Lisa: “Everyone loves the idea of a glossy eyelid”

Het lastige van deze look is alleen dat hij er direct na aan het aanbrengen schitterend uitziet, maar dat de glitters en glow uit de gebruikte producten al snel ‘aan de wandel’ gaan en gedurende de dag elders op je gezicht belanden. Met de juiste producten en een paar simpele tips valt dit probleem te verhelpen, aldus Lisa.

Focus op de ogen

Wil je dat je oogmake-up het middelpunt is van je zomerse look? Houd de rest dan vooral subtiel en neutraal. Dit betekent echter niet dat je de rest van je gezicht ‘saai’ moet houden. Nee… ‘fresh’ is juist het sleutelwoord. Lisa laat je in deze totorial ook zien hoe je deze frisse uitstraling bereikt.

Bekijk dus snel de volgende video:

Shop de producten uit deze look

L’Oréal Infallible Foundation

Tarte Shape Tape Contour Concealer

Lancôme Custom Drops Liquid Highlighter

MAC Pro Longwear Paint Pot

Fairy Drops Scandal Queen Waterproof Mascara

Daniel Sandler Watercolour Blush

MAC Eye Brows

Kevyn Aucoin The Exotique Diamond Eye Glos(internationaal verzenden mogelijk)

Chanel Natural Finish Loose Powder

 

Meer weten over Lippen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

2 reacties

  • Hoi Joke, dat klopt, zo dacht ik er ook altijd over, maar er zijn tegenwoordig zoveel prachtige nuances in koel en warm dat het echt elke vrouw staat, je moet je alleen goed laten adviseren over de juiste tint met een pink glow;-) en het even laten opdoen bij een make-up counter dan kun je heel goed de verschillen zien tussen de ene en de andere kleur;-) het kan ook alleen maar een hint van pink zijn he…geen volle roze.

  • Lisa ziet er prachtig uit met haar roze oogleden, want het is nu eenmaal een prachtige vrouw, met élke make-up look die je maar kunt verzinnen 😉
    Ik (en velen met mij) zou er alleen maar een huilgezicht van krijgen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.