Video + WIN! Monique’s hairdo bij Bianca van Zwieten, Hairdresser of the Year 2018!

Enlight303

geschreven door 

Relaxt, edgy, fashionable. Dat is haar van Bianca van Zwieten!

Dit voorjaar werd ik verrast door de uitnodiging om mijn haar te laten doen door de kersverse Hairdresser of the Year 2018, Bianca van Zwieten, van Sjenkels salon in Amsterdam. Die invitatie nam ik graag aan. Ik weet hoe ongelofelijk spannend het is om deze Oscar onder de awards voor kappers te kunnen winnen. Ik zit al enkele jaren in persjury voor deze awards.

De reden dat de vakjury zo enthousiast was en is over haar werk, is dat ze heel erg de stijl van 2018 beheerst. Niet meer gecoiffuurd, en overdone met te heftige, onnatuurlijke styling, maar lekkere streetstyles, die het beauty gevoel van nu belichaamt.

Kijk maar op straat, kijk maar op social media, en dan vooral op Instagram: we zien alles voorbij komen, er is geen dominante trend meer, alles mag en kan, gewoon lekker met je eigen haar, en je creeert je eigen shoot voor social media en je leeft je eigen droom. Er komen geen doorgewinterde strategen meer aan te pas en vakidioten met een overdreven hang naar perfectionisme.

Zo is Bianca ook. Ze zoekt de edgy randen op binnen een relaxte style & love it. Altijd een snufje fashion, nooit stijf, altijd losjes. Haar beweegt, en daar houdt ze van.

In mijn video gaat ze aan de slag met mijn fijne haarstructuur en mijn grijze gloed. Ze speelt met pastels waar ik zo van hou, met Instamatic van Wella in diverse tinten van pink hues tot steele. Laat je inspireren!

******WIN EEN MAKE-OVER VAN BIANCA VAN ZWIETEN!******

Omdat ik jou graag wil laten kennis maken met deze topkapper, geef ik drie complete haar make-overs weg! Stuur een mail naar info@beautyjournaal, o.v.v. haar makeover, en vertel wat jouw haarprobleem is en wat je hoopt dat Bianca voor jou kan doen.

Stuur daarbij ook minimaal drie foto’s: een aangezicht, en twee maal zijkant (links en rechts), en toon ons ook je kledingstijl;-) De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht. Je kunt meedoen tot 3 september 2018.

Over deze schrijver

2 reacties

  • Wauw daar ben ik echt aan toe zoveel ellende mijn zoon is op 3 augustus overleden een week nadat zijn verstand kiezen waren verwijderd bij de kaakchirurg (26jr).
    Alles regelen samen met het verdriet zorgt ervoor dat je geen tijd meer heb voor je haren.
    Ik zou er zo blij van worden dat er even iets aan mijn haar gedaan werd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.