Couperose Gevoelige huid Gezicht Make-up Teint

Lisa Eldridge: slimme make-up tips voor roodheid en rosacea

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Verrassend inzicht: bestrijd roodheid met … rood!

Lisa Eldridge: slimme make-up tips voor roodheid en rosacea

Je kent internationaal make-up artist Lisa Eldridge ongetwijfeld van de make-up tutorials waar we op de redactie van BeautyJournaal zo dol op zijn en die we graag met je delen. Wat te denken van deze supersnelle en zomerse glossy look, of juist een super chique midnight blue smokey eye?

Maar Lisa doet veel meer dan alleen mooie looks maken; ze heeft slimme make-up tips voor vrijwel ieder probleem. Draag jij bijvoorbeeld een bril en weet je niet hoe je je ogen mooi kunt opmaken? Geen nood, Lisa weet raad.

Lisa: “Vrouwen met veel roodheid in hun gezicht lopen vaak met een grote boog om rode make-up heen, terwijl dit helemaal niet nodig is.”

Roodheid en rosacea een veel voorkomend probleem

Nu valt het dragen van een bril uiteraard in het niet bij je leven lang te kampen hebben met roodheid en rosacea. Lisa: “Rosacea is een huidaandoening die zowel mannen als vrouwen treft, maar bij vrouwen gemiddeld genomen zo’n drie maal vaker voorkomt.” Ook roodheid meer in algemene zin, bultjes, vlekjes en plekjes komen regelmatig voor en worden – vaak ten onrechte – voor acne aangezien.

 

  • We hebben trouwens een fantastische tip voor jou om de roodheid in je gezicht minder te maken: met de bijzondere antioxidant olie Combray. Lees hier de reviews van Su en Sylvana en bekijk de voor- en nafoto’s waarbij je heel goed kan zien hoe de roodheid verminderd is!
  • En bekijk hier de fantastische behandeling die Rositta Kayser in Nederland geeft om mensen van hun zeer ernstige rosacea af te helpen! Must read & watch!

Meer weten over Couperose?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.