Brands we love Combray Cosmeticaclaims Couperose Droge huid Gevoelige huid Gezicht Marketingtrends Rimpels en slapte Vette huid Voor hem Zon

Wat een match! Skins Cosmetics ontdekt nu ook Combray!

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

‘Hoge kwaliteit en enorm gebruiksgemak is wat onze klanten willen’

Op BeautyJournaal besteden we al geruime tijd aandacht aan de bijzondere uitvinding van de Combray gezichtsolie. Een vondst van de Groningse hoogleraar Kees Hummelen met het super hightech en zeer hoog geconcentreerde antioxidant: Oxofulleram, opgenomen in de beste kwaliteit cosmetische olie, met keuze uit avocado, druivenpit of argan.

De formulering is zo uniek, dat BeautyJournaal ook wel het aangewezen platform is om dergelijk nieuws te brengen. We love true innovations!

Goud voor de huid

En daar zijn ze bij de luxe niche winkels in hoogwaardige huidverzorging van Skins Cosmetics ook dol op! Vol trots vertelde Combray’s Managing Director Maureen van Veelen ons dat Skins in Groningen Combray nu ook verkoopt. Tijd voor een gesprekje met Mariska Smit, de eigenaresse van Skins Groningen, en Maureen van Veelen.

Want wij willen natuurlijk dat dit ‘goud voor de huid’ in alle mooie salons, klinieken en luxe parfumerieën te koop is. The world has to know …. about Combray!

skins groningen combray

Mariska Smit, eigenaresse van Skins Cosmetics Groningen

Twee werkzame stoffen, meer heb je niet nodig

‘Ik zag Combray voor het eerst in de media,’ vertelt de vrolijke, Groningse Mariska Smit. ‘Ik werk al dertig jaar in de beautyindustrie, en ik wist direct dat dit iets bijzonders is. Twee werkzame stoffen die je huid alles geven wat zij nodig heeft, in een prachtige verpakking. Met ook nog eens een heel bijzonder verhaal. Want aanvankelijk wist ik niet dat het een Nederlands product was, notabene van Groningse bodem!

Combray ademt onze filosofie voor top skincare

‘Werking, verpakking en verhaal,’ de drie-eenheid waarvoor Skins Cosmetics gaat,’ vervolgt ze. Bij Skins ligt de lat hoog, dus Combray is in alle opzichten een product dat zeer bij de Skins filosofie past.

Tijd en passie

Combray’s Managing Director Maureen van Veelen was direct enthousiast toen Mariska haar benaderde, vertelt ze. ‘We hebben een prachtig product met een verhaal, en dat moet uitgelegd worden. Bij Skins gebeurt dat. Er is tijd voor de klant en passie voor het product. En als je dan ook nog twee Groningse bedrijven bent, maakt dat de samenwerking extra leuk.’

combray skins groningen

Maureen van Veelen, managing director van Combray

Jong, groeiend merk

‘We zijn een jong merk, vervolgt Maureen. Dat betekent dat we als Combray ervoor gekozen hebben om eerst flink te investeren in productontwikkeling en naamsbekendheid, zodat we als merk ook echt wat te bieden hebben.

Nu zijn we op het punt dat we samen met partners Combray verder willen en kunnen laten groeien. Dat betekent dat wij – net zoals bij Skins – nu op zoek zijn naar partners die Combray kunnen ”dragen”, die tijd en aandacht aan Combray kunnen besteden en die hun klant kunnen overtuigen Combray te gaan gebruiken.’

combray

Van Combray antioxidant olie zijn ook geweldige mini’s verkrijgbaar

Aandacht voor huid

‘Onlangs sprak ik de eigenaar van een cosmetische kliniek die Combray in het assortiment heeft, en dan is het fijn om van gedachten te wisselen en te zien dat je veel raakvlakken hebt op het gebied van goede huidverzorging, want dat betekent dat zij Combray ook aan hun klanten zullen aanbevelen.

All-in-one, meer heb je niet nodig

Nadat Mariska Combray gespot had, vroeg ze eenmaal terug in Nederland wat samples aan. Na 3 dagen gebruik zag ze al een verandering aan haar huid.

‘Dit maakte mij nog enthousiaster. Ik heb een gevoeliger huid die wat hormonaal kan reageren. Mijn huid werd niet alleen snel zachter, ook kleine puistjes namen af. De kers op de taart was toch wel dat dit product zo ontzettend makkelijk in gebruik is. All-in-one, meer heb je niet nodig. Ook fijn als je op reis gaat.

combray

Een van de drie facial oils van Combray, met voedende avocado oil als basis

Mijn huid oogt echt jonger, frisser

‘De drager oliën zijn ook van zeer hoge zuiverheid. Dat vind ik belangrijk. Ik zag droogteplekjes snel verdwijnen, fijne lijntjes werden minder. De uitstraling van mijn huid is echt beter geworden. Ze oogt frisser, ja, ik zou zelfs durven zeggen: overall jonger.

combray maureen van veelen

Links Maureen van Veelen, rechts Mariska Smit van Skins Groningen

Slechts 2 ingrediënten

‘We krijgen ontzettend veel positieve reacties,’ vertelt Maureen trots, ‘Iedereen is ten eerste al onder de indruk van het feit dat Combray slechts 2 ingrediënten bevat, dat vindt men ongekend. En na een tijdje Combray gebruikt te hebben, willen ze niet meer zonder, omdat de huid écht zichtbaar verbetert.

Nourishing Facial Oil, met arganolie

‘We hebben net de persintroductie van onze derde gezichtsolie gehad, de Nourishing Facial Oil, op basis van Oxofulleram en arganolie. Deze olie is zeer geschikt voor de vochtarme en rijpere huid, maar ook voor een acne-gevoelige huid.

Ook hier hebben we weer lovende reacties op gehad van de pers, influencers en visagisten. ‘Het leuke is ook dat zij het zelf gebruiken. En ook onze klanten zijn er helemaal weg van.

Betere hydratatie, minder roodheid

Zoals Mariska ook vertelt: rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen. De huid wordt minder dof, en meer egaal. Ook grove poriën worden minder zichtbaar. En roodheid verdwijnt. Het is echt een hit bij iedereen, jong en oud.

‘Een hele lieve dame van 76 schreef ons onlangs nog dat haar huid zoveel beter gehydrateerd is en de bruine vlekjes weg zijn, en ze zo dankbaar is. Dat vind ik heel mooi. Het is immers je doel dat mensen blij worden van jouw product.

Hoge kwaliteit en enorm gebruiksgemak is wat klanten willen

‘De reacties van onze klanten zijn ook lovend, zegt Mariska. ‘Interesse is snel gewekt door het verhaal erachter. Het feit dat het zo heerlijk no-nonsense is en toch in een mooie fles zit, wordt gewaardeerd, en de wetenschappelijke onderbouwing in combinatie met het gebruiksgemak geeft het een extra impuls. Een aantal van onze klanten kent hoogleraar Kees Hummelen bij de Rijksuniversiteit Groningen ook, extra leuk dus.

combray

Mariska Smit: ‘De Skins klant houdt van hoogwaardige skincare, Combray ademt onze filosofie helemaal!’

Ook heerlijk voor gezichtsbehandelingen

‘Toen ik Skins directeur Philip Hillege vertelde over Combray was hij ook enthousiast. We gaan het in het nieuwe jaar ook opnemen in onze gezichtsbehandelingen, voor massages. Ik kijk nu al uit naar de reacties van onze klanten, zegt Mariska. ‘In samenwerking met een zeer bekende spa in de Verenigde Staten hebben we een Spa Treatment ontwikkeld. Die is ook perfect voor de koude dagen en het is natuurlijk fantastisch dat die straks in de Skins Beauty Bar wordt aangeboden’, vult Maureen aan.

 

 

combray

De nieuwste Combray huidolie is op basis van argan olie met het krachtige Oxofulleram anti oxidant.

Meer weten over Brands we love?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.