Nieuw + 10%! korting Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturiser spf 15

UA-alpha-h

geschreven door 

Optimale bescherming tegen invloeden als UV-straling, blauw licht en luchtvervuiling.

Wanneer de wereld verandert, verandert onze huidverzorging mee. Daarom introduceert Alpha-H de Essential Skin Perfecting Moisuriser met SPF15. De moisturizer speelt in op alle hedendaagse behoeften van de huid en heeft een 5-in-1 werking. Bescherming tegen uv-straling, blauw licht en luchtvervuiling.

Onzichtbare schadelijke invloeden

UV-straling

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan onzichtbare schadelijke invloeden die zorgen voor vroegtijdige veroudering. UV straling van de zon is natuurlijk de meest bekende. Maar zelfs al zit je het grootste gedeelte van de dag binnenshuis of op kantoor, sta je alsnog bloot  aan onzichtbare schadelijke straling.

Blauw licht

Het blauwe licht van computer- en telefoonschermen is hier een voorbeeld van. Blauw licht stimuleert enzymen die de collageen vezels beschadigen. Het vermindert de aanmaak van collageen en pigmentatie en zorgt voor vorming van vrije radicalen. Kortom; het laat zijn sporen achter op de huid.

Luchtvervuiling

Maar ook onzichtbare stofdeeltjes zoals roet en uitlaatgassen slaan neer op de huid. Ze tasten de barrièrefunctie aan en veroorzaken oxidatieve schade. Het gevolg? Een vale teint, vroegtijdige rimpels, verlies van vocht en stevigheid en pigmentatie. En dat willen we natuurlijk allemaal voorkomen!

We hebben meer dan ooit behoefte aan wetenschappelijk bewezen, multifunctionele producten die niet alleen tijd besparen, maar ook écht wat doen voor de huid. De Alpha-H Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15 helpt bij het beschermen van de huid tegen hedendaagse omgevingsfactoren.

Shop hier online met korting

 

Een multifunctioneel product

De nieuwe moisturizer hydrateert niet alleen de huid, maar werkt ook uitstekend als primer onder make-up. Daarnaast bevat het een breedspectrum UVA en UVB filters én beschermt het de huid ook nog eens tegen blauw licht en luchtvervuiling.

Anti-age peptiden en antioxidanten worden gecombineerd met beschermende ingrediënten en zonnefilters. Naast het neutraliseren en voorkomen van schade door de zon, blauw licht en luchtvervuiling, helpt deze ‘next generation’ crème ook bij het versterken van de huid, zodat deze er gezond en stralend uit blijft zien.

De ingrediënten

  • ENZOGENOL: Een antioxidant uit de schors van de Nieuw-Zeelandse Pinus Radiata (dennenboom). Het bevat een effectieve mix van ontstekingsremmende stoffen. Dit antioxidant staan voornamelijk bekend vanwege de enorme effectiviteit waarmee het de collageen- en elastinevezelfs beschermt tegen UV-straling. Daarnaast stimuleert het ook de celgroei.
  • CUREBERRY: Een extract uit de bladeren van de blauwe bosbes. Het stimuleert de aanmaak van glutathion. Glutathionn is de meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Het heeft een remmende werking op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen en remt de aanmaak van enzymen die collageen en elastine afbreken.
  • PULLUSHIELD™: Beschermt de huid gedurende zes uur tegen 74% tot 97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen. Luchtvervuiling, zware metalen en microdeeltjes worden tegengehouden door het microscopische netstructuur wat over het huidoppervlak wordt gelegd. Zo helpt het de opbouw van toxische stoffen en oxidatieve schade in de huid te voorkomen.

 

Shop hier online met korting

 

Naast de (zon)beschermende stoffen bevat de crème ook ingrediënten die de gezondheid van de huid verder optimaliseren.

Een tweevoudig tetra-peptidecomplex, bestaande uit UPLEVITY™ en SERILESINE™, werkt synergetisch samen om de huid te verstevigen en de aanmaak van collageen te stimuleren. Daarnaast helpt het complex bij het verminderen van de diepte van rimpeltjes.

Onderzoek geeft aan dat de teint en textuur van de huid bij dagelijks gebruik van deze peptiden gladder en gelijkmatiger worden. Expressie rimpeltjes worden verzacht en de huid vertoont meer elasticiteit.

  • NIACINAMIDE: Stabiliseert de barrièrefunctie van de huid door het verhogen van de ceramideniveaus en vermindering van trans-epidermaal waterverlies. Hierdoor blijft de huid beter gehydrateerd. (lees meer over niacinamide)
  • SHEA BUTTER: Voedt de huid en werkt ontstekingsremmend. (lees hier meer over shea boter)
  • CAFEÏNE: Hydrateert en verzacht de huid. Het zorgt tegelijkertijd voor vasoconstrictie; het vernauwt de bloedvaatjes waardoor de huid strakker en steviger lijkt. (lees hier meer over cafeïne)

Een doorbraak in de bescherming van onze huid

De crème heeft een fluweelzachte, niet-vette textuur, die snel wordt opgenomen door de huid zonder hierbij een witte waas achter te laten. Hierdoor vormt het tevens een goede basis voor make-up.

De alles-in-één crème vormt een doorbraak in de bescherming van de huid tegen de gevolgen van onze moderne levensstijl. Hydratatie, krachtige meervoudige bescherming én een perfecte teint met een gezonde, zachte gloed. Wat willen we nog meer?

Shop hier online met korting

 

Makkelijk in gebruik

Je brengt de crème als laatste stap in je huidverzorging aan op  het gezicht, de hals en het decolleté. Doe dit minstens 20 minuten vóórdat je naar buiten gaat. Het product is ideaal voor dagelijks gebruik wanneer blootstelling aan de zon minimaal is.

De moisturizer is geschikt voor alle huidtypen. Vooral bij de huid met zonschade, de gestreste huid of bij fijne lijntjes en rimpeltjes, werkt dit product heel fijn. Maar ook bij hyperpigmentatie, dehydratatie en vroegtijdige veroudering is dit product aan te raden.

Shop hier online met korting

 

Dit artikel maakt deel uit van het Brands we Love Dossier van Alpha-H op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.