Geteste producten Gezicht Rimpels en slapte

Olaz Whip: huidverzorging die niet plakt! Getest door Dian

Dian Colle
Geschreven door Dian Colle

Zo licht als lucht

Misschien heb je hem al in de winkel gespot: de nieuwste Olaz Whip lijn. Whip is Olaz’ grootste innovatie in 10 jaar, zoals me verteld wordt,  waarbij een goede werking gecombineerd wordt met een lekker gevoel.

De lijn bestaat uit 2 nieuwe crèmes: de Total Effects Whip Hydraterende Crème en de Regenerist Whip Hydraterende Crème. Die tweede ga ik vandaag testen!

De wetenschap

Whip is gecreëerd door de wetenschappers van Olaz met het idee om vrouwen een verzorgingscrème te bieden die licht en luchtig aanvoelt en tegelijkertijd veel gewicht in de strijd tegen huidveroudering gooit.

Natuurlijk zijn er genoeg andere lichtgewicht crèmes die de optimale huidverzorging beloven, maar vaak voelen deze vet en plakkerig aan én bieden ze slechts hydratatie zonder verzorging. Dat is volgens Olaz verleden tijd!

Met de Active Rush TechnologyTM zou de Whip crème zó licht zijn dat de huid hem binnen no-time volledig opneemt. Als ik ergens niet tegen kan zijn het wel plakkerige crèmes die je na een half uur nog op de huid voelt liggen. Ik ben dus erg benieuwd!

De claims

  • Verbetert de elasticiteit en stevigheid waardoor de huid een gelift effect krijgt
  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Voelt licht en luchtig aan
  • Hydrateert de huid
  • Matte finish
  • Plakt niet

Wat zit er in?

Niacinamide staat hoog op het ingrediëntenlijstje. Dit ingrediënt staat ook bekend als vitamine B3 en helpt voornamelijk bij het verbeteren van de barrièrefunctie van de huid voor een beter gehydrateerde huid als resultaat.

Ook versterkt niacinamide het bindweefsel en stimuleert het de collageen aanmaak. Dat is overigens cruciaal om huidveroudering tegen te gaan.

Verder zit er nog hydraterend glycerine in, panthenol, huidverzachtende siliconen en een peptidencocktail.

Tijd voor de test! 

Ik breng de Olaz Regenerist Whip Hydraterende Crème iedere ochtend en avond na het reinigen aan op mijn gezicht en hals.

De textuur verandert bij contact met de huid van een luchtige witte crème naar een transparante vloeibare substantie. Dit zorgt voor een snellere absorptie van het product.

Het klopt, geen plakkerigheid!

Ik wrijf de crème goed mijn huid in en ben verbaast over hoe snel het product volledig wordt opgenomen. Na nog geen 30 seconde voel mijn huid lekker fris aan, zonder plak. Ook wanneer ik de crème tussen mijn vingers wrijf voelt deze niet plakkerig aan. Heel bijzonder.

De geur doet me denken aan de geur van haarverzorgingsproducten in de kapsalon van mijn tante. Heel specifiek, maar ik vind het echt lekker ruiken. Mijn huid voelt super glad aan, net alsof er een beschermend laagje over mijn gezicht is gelegd.

Ik snap ook helemaal wat er wordt bedoeld met een gelift effect. Mijn huid ziet er strak uit maar voelt niet trekkerig aan.

De finish is niet glanzend, maar zoals geclaimd juist mat. Omdat het product zo snel in de huid is getrokken zie je er ook niets meer van terug. Maar ik voel het wel, dit product werkt echt.

Dian’s eindoordeel

Ik heb om precies te zijn niets negatiefs over de Regenerist Whip Hydraterende Crème van Olaz te zeggen. Ik ben heel erg onder de ondruk van deze crème.

Hij maakt mijn gezicht mooi glad en zelfs de fijne lijntjes onder mijn ogen zien er heel smooth uit. Mijn huid voelt stevig en goed gehydrateerd aan. Ik ben zeker fan van de substantie van de crème, luchtig en vloeibaar zonder plak. Heerlijk!

Shop hier online

Meer weten over Geteste producten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Dian Colle

Dian Colle

Dian Collé (1999) studeert Media & Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Al sinds haar 12e is zij dol op alles met betrekking tot beauty. Het begon allemaal met een grote verzameling van nagellakjes, maar dat liep al snel uit tot een goed gevulde make-up collectie. Via haar studie kwam zij terecht op de redactie van BeautyJournaal, waar zij haar passie voor make-up kon combineren met het vak waarvoor zij studeert. Inmiddels heeft Dian haar stage bij BeautyJournaal afgerond en maakt ze deel uit van het testteam.

1 reactie

  • Bedankt voor je review Dian! Ik had ook al naar deze crème gekeken en zou hem graag aanschaffen, ware het niet dat mij huid erg erg (over)gevoelig is voor parfum en ik de Whip (nog?) niet zonder parfum heb kunnen vinden. Ik hoop dat hij nog ongeparfumeerd uitgebracht gaat worden!!!!!!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.