Geteste producten Lippen Make-up Nagels

Corine test Dior Addict Stellar Shine lipstick en nagellak

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Bekijk haar swatches, heel fris en chic!

Droom even met me mee. Ik lees je graag een passage uit het persbericht van de nieuwe Dior Addict Stellar Shine make-up collectie voor…

“Met Dior Addict Stellar Shine lonkt een nieuwe belofte dankzij de fonkelnieuwe, nog verslavendere formule in een nieuwe flacon, gedecoreerd met roze oplichtende Dior letters. Onder leiding van Peter Philips, Creative and Image Director van Dior Make-up, en trouw aan de spirit van Dior, wordt kleur een attitude met pit en glans. Sterker nog: een manifest!”

Kleur als attitude, met pit en met glans… en dan ook nog eens een verslavende formule in een flacon die niet onderdoet voor een waar kunstwerk.

Hoewel ik als marketing- en communicatieconsultant dondersgoed weet wat de kracht van tekst is, laat ik me graag even betoveren door deze tekstuele magie van Dior. Ook dat maakt deel uit van de beleving en emotie die onlosmakelijk is verbonden met de cosmeticawereld.

Shop hier online

 

Be Dior, Be Pink

Ik lees nog even verder in het persbericht:

“Be Dior, Be Pink. Deze kenmerkende attitude is geïnspireerd door Christian Dior zelf. Hij was degene die roze – een van zijn favoriete kleuren die hij zelfs bestempelde als zijn gelukskleur – definieerde als de kleur van blijdschap en vrouwelijkheid.”

“Iedere vrouw moet roze in haar garderobe hebben”

Aldus Christian Dior. Daarom bestaat het kleurenpalet van Dior Stellar Shine ook uit 24 rozetinten. Van subtiel pastel tot vurig koraal, verleidelijk rood en intens paars.

Niet schreeuwerig, nooit ordinair. Ik ben al jaren onder de indruk van de verfijning die Dior in haar kleuren weet te verwerking. Stijlvol, chique. Bekijk ook het volgende filmpje:

Nu houd ik zelf meer van zwart en je zult mij vooral in little black dresses aantreffen, vooral op kantoor. Maar niets is mooier dan een mooie zwarte ooglook (lees: perfect geplaatste eyeliner en een dikke laag mascara) te combineren met een roze lipstick.

Als je het zo beschouwt, dan heb ik ook zeker graag roze in mijn garderobe. En de twee roze lipsticks van Dior Addict Stellar Shinedie ik nu mag testen, zijn dan ook welkome aanvulling op mijn stash. Zeker met het voorjaar voor de deur.

Shop hier online

 

Even de claims onder de loep nemen

De tijd dat je een lipstick uitkoos puur en alleen op kleur, ligt ver achter ons. Een lipstick doet vandaag de dag veel meer dan alleen kleur aan je lippen geven. Zo belooft Dior voor de Addict Stellar Shine lipsticks: 

  • Fenomenale glans en een kleur die wel 8 uur houdt.
  • Microparels weerkaatsen het licht multidimensionaal en boosten de glans tot sterachtige proporties.
  • Het sensationele comfort van een balsem.
  • 24 uur lang hydratatie.

En welke werkzame stoffen zorgen daar dan voor? Het persbericht biedt opnieuw uitkomst.

“De formule is verrijkt met natuurlijke bijenwas en vijf ultra-lichtgewicht oliën met uitzonderlijke eigenschappen waar de lippen de hele dag door van kunnen profiteren: glans, voeding, hydratatie, comfort en zachtheid. De formule bevat een sterke concentratie aloë vera, gecombineerd met diverse oliën en soorten (bijen)was.”

Shop hier online

 

Ik ben betoverd

Na al deze betoverende teksten en claims test ik gretig de lipsticks uit. Ik test de kleuren Be Dior en Diorcharm. Twee kleuren die beide duidelijk in de categorie ‘roze’ thuishoren. Diorcharm net iets lichter, meer richting koraal. Be Dior net iets meer roze, iets meer bessenkleur.

De eerste kennismaking van Dior Addict Stellar Shine met mijn lippen stelt niet teleur… de lipstick glijdt over mijn lippen als een romige lippenbalsem en ruikt ook nog eens heerlijk sensueel. De zachte geur van vanille, met een ietwat zoetige smaak. Waanzinnig verslavend!

Shop hier online

 

De claims van glams en hydratatie worden zeker waargemaakt. De lipstick voelt zeer comfortabel aan. Houd er wel rekening mee dat ‘ie flink afgeeft, op bijvoorbeeld een koffiekopje. De claim van 8 uur kleur en glans vind ik daarmee erg ambitieus. Dat lukt je alleen als je niets eet, drinkt, kust…

Shop hier online

 

Shop hier online

 

Be Dior, Be Pink… ook op mijn nagels

Ik maak mijn Dior liplook af met matching Dior Addict nagellak op mijn nagels. Deze nagellak heeft een metallic effect, dat door toevoeging van kleine reflecterende deeltjes een mooie glitterglans geeft. Net als de lipsticks van Dior is deze glitterglans niet over-the-top, maar juist heel subtiel en verfijnd.

Be Dior (976) is een mooie fuchsia-roze tint. Tijdloos, fashionable en perfect voor de lente, maar ook in de overige seizoenen heel draagbaar.

Diorcharm (673) is een vrolijke koraaltint, waar ik in de zomer graag mijn teennagels mee lak.

Het gebruiksgemak van de lakken is perfect. Ze brengen makkelijk aan en houden zeker een paar dagen. Met een topcoat er overheen heb ik er een kleine week plezier van.

Shop hier online

 

Mijn eindoordeel

Ik ben dol op Dior’s pink. Geen meisjesmesje roze, maar sophisticated chique. En de producten zijn ook nog eens super fijn in gebruik. Natuurlijk hangt er een ‘Dior prijskaartje’ aan, maar zo af en toe mag je jezelf ook wel eens een cadeau geven. En daar leent deze collectie zich erg goed voor.

Meer weten over Geteste producten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.