Beautyvideo's Brands we love Gezicht Pigmentvlekken Rimpels en slapte Schone huid Synergie Skin

Monique krijgt de Synergie Skin facial bij Happy New Me in Lage Zwaluwe

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Mijn huid bleef dagenlang super doorvoed en stralend!

Zoals jullie al hebben kunnen lezen de afgelopen maanden ben ik fan van het Australische merk Synergie Skin van Terri Vinson. Ik sta geheel achter haar filosofie van ‘clean technology’, waarbij er geformuleerd worden zonder omstreden stoffen die potentieel irriterend dan wel hormoonverstorend kunnen zijn. Het gaat om een voortschrijdend inzicht en Terri houdt dat nauwgezet in de gaten.

Een ontmoeting met Terri Vinson, een vrouw naar mijn hart!

In 2018 mocht ik haar ontmoeten en dat was een heel leerzame ontmoeting, maar ook erg leuk: een zielsverwant in skincare chemistry! Over die kennismaking kun je in dit artikel alles lezen.

De producten testte ik al eerder

Afgelopen maanden heb ik de producten ook uitgebreid kunnen testen en ik ben onder de indruk, sterker nog: ik ben fan, van alle producten die ik testte. Geen een uitgezonderd!

 

Mijn favorieten

Toen op een gegeven moment bijvoorbeeld mijn niacinamide serum op was en mijn Re-Calm creme, was ik dolgelukkig dat er een tweede set binnenkwam. Het is heerlijk om ook na 25 jaar in deze industrie als journalist nog parels te kunnen ontdekken. Lees mijn uitgebreide review in dit artikel.

Op bezoek bij Mirjam den Rooijen van Happy New Me

De video van mijn behandeling

Hoe heerlijk is het dan ook als je uiteindelijk een gezichtsbehandeling kan ondergaan met dit mooie merk. Daarvoor toog ik op een zonnige dag naar het mooie landelijke dorp Lage Zwaluwe, onder de rook van Dordrecht, waar ik bij Mirjam den Rooijen in haar instituut Happy New Me een heerlijke oppepper voor mijn huid kreeg! We hebben het gefilmd, dus ga er maar even lekker voor zitten:

Wat kreeg ik allemaal?

Dubbele reiniging

Om te beginnen een mooie dubbele reiniging met de Ultracleanse die zowel make-up als overtollige vetten verwijdert zonder de natuurlijke pH van de huid aan te tasten. Het leerzame vond ik het gebruik van een gaasje bij de  tweede reiniging, waardoor de huid nog effectiever schoon wordt.

Shop alle producten hier online

 

Scrub en probiotica

Na een pittige scrub, de MediScrub, op basis van aluminiumoxide kristallen, waarna mijn huid echt superglad en zacht aanvoelde, en een extra ontvettingsstap, werd het Dermiotic serum aangebracht, met probiotische stoffen om de huidbarrière en haar immuunsysteem te beschermen. Je gebruikt het als een toner. Een heel interessant product!

Retinol en peptiden en antioxidanten

Mijn huid werd vervolgens geactiveerd met het retinol serum A Pro, een speciaal salonproduct. Voor thuisgebruik is er het Vitamine A serum dat je ’s avonds kan gebruiken in combinatie met het Vitamine B serum met niacinamide. Mirjam bracht bij mij na A Pro het Super Serum aan, wat het paradepaardje van Synergie Skin is. Er zitten peptiden en biofermenten in de belangrijkste huidfuncties een boost geven.

Dubbele maskerbehandeling

Ook de maskersessie was bijzonder. Ik kreeg eerst het Repair and Restore masker op mijn huid waarin probiotica en talloze antioxidanten zitten, waaronder groene thee (dit een salonproduct), en daarna kwam er het Bio-alginaat masker overheen, een salonproduct dat verstevigend en hydraterend werkt. Het afsluitende effect van het alginaat masker zorgt ook voor een verbeterde opneembaarheid van werkzame stoffen in de huid.

Mirjam dekte het af met gaas om vervolgens Meso No Needle apparaat er overheen te laten gaan waarbij door warmteafgifte eveneens een stimulans aan de huid gegeven wordt om de werkzame stoffen op te nemen.

Shop alle producten hier online

 

De-stressen, voeden en beschermen

Mijn huid werd daarna verwend met de DeStress huidolie op basis van duindoornolie en squaleen, voor een kalmerend effect. Het trekt heerlijk in de huid. Er werd afgesloten met mijn favoriete ReClaim crème, de ideale zonbescherming van UberZinc waarover we nog interessante feiten vertellen in de film en tot slot de touch-up met het prachtige minerale gezichtspoeder, de Second Skin Crush. En ik leg nog uit hoe mooi het layering effect is met de uv-beschermende producten!

 

Meer weten over Beautyvideo's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.