Biodroga MD

Biodroga MD is dé expert in doeltreffende ingrediënten en combineert verzorging en verbetering van de huidconditie.

 

Biodroga MD biedt een innovatieve huidverzorgingslijn gebaseerd op de laatste medische onderzoeksresultaten en gericht op de oorzaken van diverse huidproblemen.

 

Het research & development team van Biodroga MD heeft de meest up-to-date dermatologische, fytofarmaceutische, biotechnologische en cosmetische kennis samengebracht.

 

Biodroga is één van de eerste cosmeticamerken die de nieuwe en zeer effectieve peptide ingrediënten verwerkt in cosmetische formuleringen.

 

De beroemde arts Dr. Werner Tschollar, een expert in klinische onderzoeken en farmacologie, heeft samen met een team van artsen en laboranten geholpen bij de ontwikkeling van Biodroga MD.

 

Dit maakt Biodroga MD bijzonder:

  • Derma Membraan Complex – de ingrediënten shuttle
    Het Derma Membraan complex (DMC complex) is een gepatenteerd huidgerelateerd vervoerssysteem. Doordat het huidgerelateerd is, kan het ingrediënten op een optimale manier door de huid vervoeren zonder dat deze onderweg verloren gaan. Zo kan de allerbeste werking van het product gegarandeerd worden!
  • Neurotransmitters en stimulanten – de triggers
    Speciale peptiden ondersteunen de natuurlijke activiteit en de vernieuwing van huidcellen. Natuurlijke stimulanten (zoals micro-algen extracten) activeren de collageensynthese van de huid.
  • Phyto-boosters – de evenwicht brengers
    Zuiver geconditioneerde plantaardige stoffen bestrijden het door hormoon-geïnduceerde verouderingsproces van de huid en verbeteren het celmetabolisme. Daarnaast wordt de elasticiteit van de huid verbeterd.
  • Vrij van irriterende stoffen – het zachte systeem voor de huid

 

Alle Biodroga MD producten zijn vrij van minerale oliën, emulgatoren, parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG. Ze bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen of helemaal geen.

 

Langdurig effect

 

De producten van Biodroga MD bevatten plantaardige stimulerende middelen met een huidverzorgingseffect dat langdurig aanhoudt. Enkele voorbeelden zijn collageen opbouwende en beschermende tripeptides, hexapeptides die de gelaatstrekken ontspannen, effectieve plantaardige oliën en extracten, hyaluronzuur – allemaal opgenomen in een de complete verzorgingslijn van MD.

 

Ga voor meer informatie naar de website van Biodroga MD