Cellics

Als je met maximaal resultaat wilt werken, dan telt de binnenkant. Daarom ontwikkelden twee ervaren huidspecialistes het eerste complete product voor de beste skin vitality.

Suppletie voor een mooiere huid werkt!

Vanuit ruim 20 jaar huidkennis zagen Suzan Oerlemans en Isabel van Genugten dat suppletie echt werkt. Je wil de huid namelijk niet alleen mooier maken, maar ook verbeteren om optimaal resultaat te behalen.

Eindelijk een goede combinatie

Het frustreerde de twee ervaren huidspecialistes dat ze meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) nodig hadden om de hoeveelheid belangrijke voedingstoffen aan te vullen. Groente, vlees en fruit anno nu bevatten niet meer dezelfde concentraties als vroeger.

Hoogwaardig huidsupplement zonder gedoe

Dit leidde tot een revolutie op het gebied van huidverjonging: het Cellics Cell Elixer! Een hoogwaardig huidsupplement zonder gedoe. Alles is verwerkt in één gemakkelijk doseerbaar poeder, dat bestaat uit 27 cell- en skinboosters.

Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak van collageen en de kwaliteit van het collageen zorgen voor meer rimpels en een slappere huid. Het Cell Elixer helpt, met zijn 27 cel- en skinboosters, de cellen herstellen en opbouwen.

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.