Colorescience/NuFACE/Zo Skin Health

Colorescience, NuFACE en Zo Skin Health zijn drie prachtige complementaire huidverzorgingsmerken van distributeur JC Imp B.V. In de dermatologische, esthetische en kosmetische praktijk. Non-invasief en met bewezen resultaat. Ga hier naar de website.

ZO Skin Health is geformuleerd door dr. Zein Obagi, een wereldwijd gerenommeerd dermatoloog die vanwege zijn wetenschappelijke en klinisch bewezen aanpak een heel resultaatgerichte huidverzorgingslijn heeft neergezet. Daarnaast bestaat ook ZO Medical, voor de medisch-kosmetische praktijk. Ga hier naar de website.

Colorescience omvat zuiver minerale make-up en camouflage, ontwikkeld door de uitvindster van minerale make-up: Diane Ranger. Om elke vrouw, man en kind een goede bescherming te bieden die met plezier gebruikt wordt. Ga hier naar de website.

NuFACE richt zich op de manier waarop vrouwen huidverzorgingsbehandelingen benaderen. NuFACE USA ontwikkelt niet-invasieve, kosteneffectieve, at-home anti-aging apparaten die FDA zijn goedgekeurd. De zogeheten beautytools. Ga hier naar de website.