Ultherapy

Een jonger en frisser uiterlijk, zonder operatie. Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, slappe huid in de hals en rimpels in het gezicht of decolleté te verminderen.

Met ultrasound geluidsgolven

Deze innovatieve behandeling met geluidsgolven stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgt zo voor een liftend en verstrakkend effect. Ultherapy helpt je huid om op een natuurlijke manier strakker te worden!

Het huidoppervlak blijft onbeschadigd

Ultherapy maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Door het gebruik van ultrasound energie is een operatie niet nodig. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

Natuurlijke lift, FDA goedgekeurd

Ultherapy is door de FDA* goedgekeurd om wenkbrauwen, de huid van je hals en decolleté en de onderkant van je kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy, waarin de veiligheid en resultaten van deze behandeling zijn vastgesteld.

Gezicht, hals en decolleté

Bovendien heeft Ultherapy in Europa de CE-markering gekregen voor (face)lifting zonder operatie en het strakker maken van het bovenste en onderste deel van het gezicht, de hals en het decolleté.

Ga voor meer informatie naar de website en zoek in arts in jouw omgeving.